Aktywne Wpisy
nowszyja +666
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

KRCZVSK +127
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dostałem wiadomość z uczelni o możliwości udziału w kursie CCNA, zapytałem więc czy jest to kurs Routing & Switching. W odpowiedzi dostałem że jest to poprostu kurs Cisco CCNA. Czy jest taki kurs podstawowy, czy na uczelni nie wiedzą sami jaki kurs prowadzą?
CCNA- Cisco Certified Network Associate
CCDP- Cisco Certified Design Professional
CCDE- Cisco Certified Design Expert
każdy poziom posiada jakieś ścieżki: https://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/certifications.html
źródło: comment_v0aWFY4bF1X2kXGrNOPxHhSNAnrGVR1z.jpg
PobierzCCNA R&S to podstawy - bez tego, nie możesz przystąpić do innych CCNA (egzaminów, kurs możesz zawsze).
Ciekawostka: Aby przystąpić do CCIE nie musisz mieć żadnego z poprzednich egzaminów.
@Testuje_Toster
@Pienio69
Tak myślałem że nie ogarniają, to jest ważne 3 lata jak rozumiem i jest po polsku?
Samo ukończenie kursu daje Ci tylko certyfikat ukończenia kursu, nie certyfikat potwierdzający kwalifikacje.
@Testuje_Toster
@Pienio69
Taką odpowiedź dostałem
Kurs nazywa się CISCO CCNA, zakresem obejmuje wiedzę i umiejętności w zakresie technologii sieciowych, w tym: podstaw protokołów komunikacyjnych, bezpieczeństwa i