Aktywne Wpisy

serio_serio +10
zabawa. jaki tytuł (nie treść) książki albo filmu najlepiej Cię opisuje? u mnie wiadomo, "rozważna i romantyczna"
tylko nie ściemniać nic a nic
tylko nie ściemniać nic a nic

Fala_Magnezu +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
co się dzieje z komórkami? jak będzie nadmiar energii to się odłoży tłuszcz. Jak nie, to nie
Da
@balbezaur: siła to umiejętność układu nerwowego
To nie jest nic go uważam. Przytaczam tylko co mówią fachowcy.
siła to umiejętność układu nerwowego do angażowania mięśni. Możesz mieć różną siłę przy tej samej ilości tkanki mięśniowej.
Czytałem o dwóch przypadkach gdzie ludzie zawzięli się, trenowali rok po 3-4 godziny dziennie i gubili po 100kg. Chirurdzy odmówili zoperowania bo co jak trafi ci się słaby miesiąc bez treningu i diety i te wszystkie komórki znowu się napełnią tłuszczem?
Dlatego wraz z redukcja niezbedne jest wypracowanie pewnych nawykow zywieniowych, ktore nie beda "oszukiwac" mechanizmow odpowiedzialnych za utrzymanie homeostazy w kwestii magazynowania tluszczu.
@Kasahara: Gdyby DNP dzialalo na poziomie genetycznym, to bylby to srodek skrajnie niebezpieczny(o wiele
Polecam jeszcze ciepłe badanie na
Zmiany w mozgu najprawdopodobniej sa spowodowane rozlegulowaniem pracy mitochondriow, wszystkie zywe komorki zawieraja mitochondra, takze te w mozgu. Co juz sprawia, ze stosowanie dnp jest skrajnym idiotyzmem.
Co do genetyki, ja jestem samoukiem, nie mam ku temu zadnego wyksztalcenia, temat jest tak rozlegly, ze rocketscience to zabawa w piasku, wiec prosze poprawic jesli gadam bzdury.
DNP moze miec wplyw na mRNA, to jest cos w rodzaju blueprintow wedlug ktorych