@KapitanKapsel: tu jest sporo mirków z aw, możesz popytać na tagu. Jak zgłębiałem temat to wyczytałem, że ma trzymać 2 do 3 dni. Producent podaje 18h intensywnego użytkowania. Teraz w MM 42mm jest w dobrej cenie.
@dob3k: nie wiem, na razie mam focha na @Moderacja @a__s i @m__b ( ͡°͜ʖ͡°) Może kiedyś wrzucę jak mi przejdzie. Wersja na Apple TV jest już mocno rozbudowana. Dla Watcha zacząłem pisać dopiero dziś więc jeszcze sporo roboty przede mną...
Apple watch jak w tle działają aplikację mierzące itd a sam nie wybudzasz bo co chwila trzyma mniej więcej od rana do rana , jak się bawisz co chwila to około 10 godzin. Miałem dwa, pozbywqlem się ich po kolei, a na końcu poleciał sam iphone
#wykop #apple #applewatch #ios #iosdev #programista15k
źródło: comment_umu4qLlOsFJvpNymQ21Ng8io2x2spy0x.jpg
PobierzJa mam tylko powiadomienia ale bez tresci
@dob3k: nie wiem, na razie mam focha na @Moderacja @a__s i @m__b ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może kiedyś wrzucę jak mi przejdzie. Wersja na Apple TV jest już mocno rozbudowana. Dla Watcha zacząłem pisać dopiero dziś więc jeszcze sporo roboty przede mną...
Apple watch jak w tle działają aplikację mierzące itd a sam nie wybudzasz bo co chwila trzyma mniej więcej od rana do rana , jak się bawisz co chwila to około 10 godzin. Miałem dwa, pozbywqlem się ich po kolei, a na końcu poleciał sam iphone