Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
To OSTATNI MOMENT, by skorzystać z kozackiej oferty od banku Citi Handlowy – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0
źródło: Dyson mniej niz 20 sztuk
Pobierz
SzubiDubiDu +19

Na zdjęciu widzicie, jaki tekst i apel zamieściłem w książeczce płyty, która będzie od 13 kwietnia we wszystkich salonach muzycznych, a właśnie ruszyła przedsprzedaż (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), także wiecie, let's make it mainstream
Album wydałem i sfinansowałem całkowicie własnym sumptem, jestem jednocześnie twórcą płyty jak i swoim wydawcą, więc jeśli ktoś chce mnie wesprzeć, to wielkie dzięki - link do preorderu TUTAJ
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, to niech też wali śmiało w komentarzu, będę stale obserwował ten wpis.
Robię prezenty, ale bez tagowania -> wsród plusujących wylosuję płytę, może być z podpisem. Nie biorą udziału zielonki i @m__b do czasu naprawienia tagów w 100% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam też plusujących poprzedni wpis, bo zakładam, że są zainteresowani finałem tej sprawy!
#pawbeats #chwalesie #muzyka #heheszki
źródło: comment_2XVteEKCj9KgN4jOgLdkNhTIqZqeWd5E.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen