Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tino: chciałabym, bo kocham jeździć autem na wycieczki tego typu, ale w moim obecnym stanie byłaby tylko przeszkodą (przystanki co max godzine, nie mogę też chodzić po schodach oraz długo spacerowac, nic nie uniose nawet swojego plecaka itp. itd.) Bawcie się dobrze w mini vanie!
  • Odpowiedz
@krzynek: Od razu widac ze VW tylko wlasnie niewiem jaki. @Smutas: Mowisz ze ciezko z kasa a takie auta nie sa chyba jakos drastycznie drogie.Zawsze mozesz cos sprzedac na olx albo jako ze jestes studentem to isc do roboty na umowe zlecenie i miec 11.70zl/h na reke minimalnej.
On ma to w dobrym stanie wiec stawiam 6000zl
ps @Tino: Nie mam paszportu a narazie niechce mi
  • Odpowiedz
  • 1
@robertK kończę studia , jestem na 3 miesięcznych praktykach 8h dziennie . Pewnie funkcje we swojej wsi. Zajmuje się domem sąsiadów, którzy wyjechali za granicę . Do tego mam różowego gdzie idą prawie wszystkie moje $$ powiedz mi kiedy ja mam znaleźć czas na pracę ? ( Nie chodzi o magisterkę która też muszę sam napisać ) próbowałem dorabiać w seo ale to też potrzeba czasu. Ze snu w ciągu dnia
  • Odpowiedz
@Lilianalu: Możesz zostać, popilnować auta - chęci się liczą ;)
@bleiddwn: Spoko, zapiszę. Dawaj znać na przyszłość!
@robertK: Sharan. MK1. Dałem niewiele - cel był taki, że miała być duża buda i w miarę bezawaryjne, w takim segmencie. Doinwestowałem trochę w naprawę, podreperowałem jeszcze samemu i przejechał już ponad 50k i dalej jeździ ;) Po majówce serwisuję LPG, dalej jak się sprawdzi, to przebudowuję bardziej na
  • Odpowiedz
  • 0
@Tino chęci i jaja są ale czasu brak :( pozatym różowa chora dlatego plusujue post i ogólnie życzę wszystkiego dobrego . Mam nadzieję że wyjdzie wyprawa xd
  • Odpowiedz
@Tino: pisząc o przystankach co godzinę miałam na myśli jazdę autem, myślę że byśmy wszyscy oszaleli od takiego tempa. Ale wołaj mnie od sierpnia na takie wypady, wtedy powinnam być już bardziej użyteczna
  • Odpowiedz