Aktywne Wpisy

bolsonn +2
Przygotowujesz się do sezonu w tym czasie twoja żona leci do Polski żeby ktoś jej ciało opryskał jakimś gównem xd #lewandowski #lewandowska #mecz
źródło: temp_file6860274811737315583
Pobierz
Jak nastroje? Jak się trzymacie?

Co trawożerca i nie tylko może spałaszować z grilla? Np. to:
1. ananas na ostro (w oliwie i chili), bardzo dobra przekąska- robiłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni, polecam
2. szaszłyki z tofu i warzywami, marynowane w sosie musztardowo-miodowym(agawowym)
3. grzanka z guacamole
Na grupowe zdjęcie nie załapały się grillowane pieczarki, pieczone ziemniaczki z oliwą czostkową (( ͡° ͜ʖ ͡°)) i banan z czekoladą.
Na imprezie byłam jedyną wege na 20 osób, ale nauczona doświadczeniem przyniosłam 4x więcej jedzenia, niż sama byłabym w stanie zjeść (12 szaszłyków, pól ananasa, pół kilograma pieczarek itd...). Oczywiście wszystko zniknęło w mgnieniu oka, a karkówki i kiełbaski zostały. Klasyk ;)
Polecam także mięsarianom jako urozmaicenie- duża zaleta to poziom trudności "troll".
#wegetarianizm #weganizm #veganmay #gotujzwykopem
źródło: comment_a18trHmgiDZMOfYmQuF73GD3mbjJZkXD.jpg
Pobierzco za dzbany xD
@MinnieMouse0: Przed wyjściem z domu pokroiłam pół świeżego ananasa w dość grube plastry i zalałam trzema łyżkami oliwy z dwoma łyżeczkami zwykłej suszonej ostrej papryki marki Biedronka xD Marynowanie trwało tyle, co podróż na miejsce docelowe i rozpalanie grilla, czyli ok 40 minut i spokojnie wystarczyło :3 Na tym zdjęciu są
@niochland: No własnie się nie przygotowałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz na myśli takie różne warzywka wrzucane w folii w żar? Czy coś innego?
No ale sezon dopiero się zaczął, więc na pewno spróbuję i tak,
ale zjadłbym sobie takiego szaszłyczka (ʘ‿ʘ)
@Aryo: Niestety, nie chce mnie odwiedzić, tylko ta Warszawa i Warszawa (