@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo mowilo sie ze były czy będą momenty w filmie Za komuny to się zawsze cz3kalo na mistrzostwa świata w hokej na mecz Czechosłowacja-ZSRR ..człowiek wiedział że będą si3 prędzej czy później nwpier#alac
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: ja bym powiedział wtedy, że spuszczenie rolety, to wytrysk na twarz, tzw finał - gdzie kobiecie na rzęsach zwisaja rolety w postaci białego płynu xD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: trochę później się urodziłem, ale pamiętam jeszcze kłótnie z kumplami i bieg do domu po encyklopedie, żeby sprawdzić kto miał rację ( ͡°͜ʖ͡°)
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo niby wszystko w zasięgu, a ludzie wcale nie mądrzejsi, Twoja historia przypomniała mi jak w dzieciństwie dzieciaki nad podwórku śmiali się i dokuczali bo miałem jako pierwszy w okolicy żaluzje w oknach,
@Royal_Email: W kontekście darowania pereł czy czyszczeniu patelni daję szansę również spuszczaniu rolety. Trzeba być otwartym na nowinki, szczególnie w tematach łóżkowych ( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki #pytanie ktoś mi ukradł koło od roweru, tak jedno koło nie wiem co ten s-------n zrobi z jednym kołem ale oby mu ręce zgniły, myślicie że jest sens w ogóle zgłaszać to na policję ? #rower
Za komuny to się zawsze cz3kalo na mistrzostwa świata w hokej na mecz Czechosłowacja-ZSRR ..człowiek wiedział że będą si3 prędzej czy później nwpier#alac
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo:
Oj tak.
Pamiętam jakie głupoty za dzieciaka się od kumpli słyszało albo kumplom sprzedawało. Bo nikt nie
= Spuszczenie rolety, nie widzi, ciemność.
Twoja historia przypomniała mi jak w dzieciństwie dzieciaki nad podwórku śmiali się i dokuczali bo miałem jako pierwszy w okolicy żaluzje w oknach,