Na mojego bloga wpadł nowy wpis, tak jak zagłosowaliście w poprzedniej ankiecie jest to wpis dotyczący kryminalnej historii Australii. Rozbiłem całość na przynajmniej dwie części, ponieważ temat jest ciekawy i chciałbym go pociągnąć przez więcej niż jeden wpis.
Za jakiś czas kolejna część. Mam nadzieję że będzie się wam podobać i że w takiej formie wygodniej się czyta. Do każdego wpisu dorzucam też swoje zdjęcia robione kiedyś tam :)
@wietnam67: super, już sam sprawdzałem czy coś zamieściłeś. Może jest szansa na temat odnośnie podatków, form zatrudnienia i prowadzenia działalności gospodarczej? pozdrawiam
@wietnam67: Kopnięte. :) Mam nadzieję, że przejdzie bo fenomenalny wpis. Aczkolwiek wydaje mi się, że trzeba by było robić nowy wpis pod znalezisko i zwołać ludzi. :( Szkoda, że tak wartościowy content ma problem z wejściem na główną. :(
#mecz Odpuściłem sobie oglądanie tego spotkania bo stwierdziłem c--j mnie obchodzi 3 miejsce na mundialu a tu się okazuje, że chyba ominąłem mecz roku...
Na mojego bloga wpadł nowy wpis, tak jak zagłosowaliście w poprzedniej ankiecie jest to wpis dotyczący kryminalnej historii Australii. Rozbiłem całość na przynajmniej dwie części, ponieważ temat jest ciekawy i chciałbym go pociągnąć przez więcej niż jeden wpis.
Zapraszam tutaj:
Kryminalna strona Australii część I
Za jakiś czas kolejna część. Mam nadzieję że będzie się wam podobać i że w takiej formie wygodniej się czyta. Do każdego wpisu dorzucam też swoje zdjęcia robione kiedyś tam :)
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen