Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

• Głowa tonącego zanurzona w wodzie, a usta znajdują się przy samej jej powierzchni;
• Głowę odchylona do tyłu, usta otwarte;
• Szklane, puste nie skupione na żadnym punkcie oczy;
• Oczy zamknięte;
• Włosy zasłaniają czoło i oczy;
• Tonący trzyma się w wodzie w pozycji pionowej, nie wykonując ruchów nogami;
• Tonący oddycha często i płytko chwyta ustami powietrze;
• Próbuje płynąć w określonym kierunku, ale bezskutecznie;
• Próbuje przewrócić się na plecy;
• Może się wydawać, że tonący "wspina się po drabince linowej".
---
Cały artykuł do wykopania tutaj: https://www.wykop.pl/link/4399073/badzcie-uwazni-nad-woda-ludzie-tona-po-cichu/
---
Hashtag do obserwowania z dobrymi treściami z JoeMonster: #codobregonajoemonster
#ratownictwo #zdrowie #wakacje #mikroreklama
źródło: comment_YEyVHMEZkuDYMkr0DR5DkuCgGwbf70EI.jpg
Pobierz@iskra-piotr: ale to chyba tylko u różowych?
Niech na głównej też zobaczą. :)
źródło: comment_sJfJ0pt8x0aYwWvvz9MUIUi9EhTKAd4q.jpg
PobierzEdit: i jeszcze włosami zasłonięte xD
@iskra-piotr: Jak mam rozpoznać puste, nieskupione na żadnym punkcie oczy kiedy są zamknięte?
Komentarz usunięty przez moderatora