Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 13
@Piottix Ale proszę mnie na starcie tak nie obrażać. Obserwuj dalej, postaram się nie zawieść ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@hellgihad Postaram się o różnorodność i dosyć dobrą częstotliwość wrzucania postów. Wszelkie uwagi śmiało odczytam ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Pitzonik również tak uważam. Początek jest nieco ciekawy, bo i sytuacja niecodzienna. Jednak środek książki był bardzo nudnawy. Dopiero koniec coś tam nadrobił intensywnością, jednak do polecenia jest dużo więcej ciekawszych książek.
  • Odpowiedz
@Dele: Książka wg mnie dość mierna. Że tak powiem więcej było opisów spitej bohaterki niż jakiegokolwiek poczucia grozy, tajemnicy. Dość przewidywalna i przez to też zwyczajnie nudna.
  • Odpowiedz
@Dele: Mała prośba, weźcie sobie na te wszystkie ankiety ustalcie jakiś wspólny tag, bo już chyba czwartą czy piątą serię muszę na #czarnolisto, a co tydzień kolejna. (°°
  • Odpowiedz
@Dele: trochę przeczytałem ze 100 stron, odłożyłem ją i zapomniałem o tej książce XD. Koniec końców obejrzałem film i ogólnie historia ok, jako, że całej nie przeczytałem to sie nie wypowiem zbytnio o książce, gdyż praktycznie dokonczenie historii znam z filmu - który był takim dobrym średniakiem.
  • Odpowiedz