Wpis z mikrobloga

@Tromek: nie słuchaj bordo. Najlepsze właśnie są ciepłe jajka, w ogóle pasta z jajek to jest nadjedzenie jak jest ciepła. Dodaj dodatkowo szczypiorek, idealnie pasuje. A zamiast kroić drobno, wrzuć jajka, przyprawy, majonez i szczypiorek do miski i ugniec czymś takim- zagaduję, że każdy ma to w domu (nie wiem jak to się nazywa xD
NPrBaz - @Tromek: nie słuchaj bordo. Najlepsze właśnie są ciepłe jajka, w ogóle pasta...

źródło: comment_UCOMCKQPrpshANlTRKrtJaEErvxgkfIb.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@TemereNomine nie ma lepszej pasty niż ze świeżych jaj od sąsiadki, do tego szczypiorek, własnoręcznie wykopany i starty chrzan, troszkę śmietany. No i oczywiście nie obejdzie się bez ciepłego pieczonego na kamieniu chleba. Zapraszamy na wieś!
  • Odpowiedz
@TemereNomine: Aż sobie przypomniałem tego obezwładniający smród. Nie wiem jak można #!$%@?ć zmiksowane na pastę jajka. Chyba szybciej bym smażonego szczura zjadł. Przepraszam z góry wszystkich urażonych ale pasta jajeczna to dla mnie coś tak zwyrodniałego... (,)
  • Odpowiedz