Aktywne Wpisy
krystse +23
Chłop z takim doświadczeniem szuka już pracy za minimalną, ale nie ma kryzysu na rynku IT, sytuacja jest stabilna, eh
#programista15k #pracbaza #pracait
#programista15k #pracbaza #pracait
źródło: IMG_7490
Pobierz#gielda weźcie mi wytłumaczcie, ludzie się spuszczają nad jakimiś niewielkimi opłatami a przecież na tym głupim ike są jakieś p------e prowizje za zakup akcji.
Wybrałem sobie dzisiaj Microsoft no i za 10 akcji za $402 czyli jakieś 14500 jest 42zł prowizji xD
Na pl giełdzie cdpr, 100 akcji za 244zł czyli 24400 jest 95zł prowizji XD
Przecież co to k---a ma być. Takie liczenie jest przy tym inwestowaniu w ETF,
Wybrałem sobie dzisiaj Microsoft no i za 10 akcji za $402 czyli jakieś 14500 jest 42zł prowizji xD
Na pl giełdzie cdpr, 100 akcji za 244zł czyli 24400 jest 95zł prowizji XD
Przecież co to k---a ma być. Takie liczenie jest przy tym inwestowaniu w ETF,

Zasada jest, że biorę zdjęcie postaci ze znanej kreskówki, sprawdzam jakimi kolorami jest stworzona a następnie tworzę wykres kołowy, pokazujący użyte kolory i orientacyjne proporcje tych kolorów.
Waszym zadaniem jest zgadnąć co to za postacie i z jakiej jest kreskówki.
Jezeli podacie poprawnie tylko jedną postać, albo tylko kreskówkę, to nadal jest pudło!!
Przy zgadywaniu tag spoiler mile widziany, coby nie popsuć pozostałym zabawy.
Bede wolal plusujacych ten wpis.
Milej zabawy
źródło: comment_tc1n5Vfwz2DDas2MMphfJF4rh5QO67mN.jpg
PobierzNie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Cyglesjas @riley24 @Mucholep @kozdracz @ShameOnYou @Idesiku_Nago @Podprogowiec @Sara_stara @Merytoryk @Vadzior @lijka @abell @Bujak98 @zolta_lodz_podwodna @Shaggy_dg @Radeg90 @Avlu @bersking @90alexa90 @
@AshesOfTheSun
Podpowiedź bedzie jutro :)