Aktywne Wpisy

32cm +424
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

Oj, chyba przegiąłem. Wczoraj rano bieg, ciężki dzień, wieczorem jeszcze basen, potem do północy piekłem ciasto bo jutro pasowanie młodego na ucznia… no i 4:30 pobudka. Zwlokłem się dopiero 9 minut później, kota nakarmiłem, ubrałem się, lekko zakląłem patrząc na odczyty airly, po czym założyłem maskę i równo o 5:00 wyruszyłem w drogę.
Pogoda szaleje - wczoraj było 10°C, a dzisiaj dokładnie połowa z tego. W sumie dobrze, nie lubię jak jest za ciepło.
Szło słabo, ewidentnie nie umiałem się rozpędzić - nawet w okolicy drugiego kilometra nadal ledwo doganiałem średnie tempo 5:00/km, a rezerwy sił raczej nie czułem. Potem poszło nieco lepiej, ale koniec końców cały bieg zakończony wynikiem zaledwie 4:59 min/km, więc dość słabo w porównaniu do poprzednich dni. Chyba czas się wcześniej położyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miłego Środeczka!
źródło: comment_05QxOWck8zmPUExV87PMhbufodqxaAcF.jpg
Pobierzźródło: comment_aqiLSNryiM9PtMucrPylVtnzBkDIDWcC.jpg
PobierzZasnąć nie, choć pamiętam że zdarzało mi się mieć chwilami jakieś zwiechy. Czasami jest mi ciężko później wieczorem i jestem wtedy mega zmęczony, ale bywa bardzo różnie: np. w poniedziałek za dnia czułem że będzie ciężko, a jeszcze miałem zaplanowany wieczorem basen - byłem przekonany, że po basenie dowlokę się do domu i padnę. A tymczasem na basenie zrobiłem 68 długości i byłem
źródło: comment_MWL1tuXI02La6vMiFnjfl3KDH0j5knjN.jpg
Pobierz@enron: Uuuu... Masakra. Ja biegam mniej to może na razie zostanę przy respro. Chyba, że będzie jakiś mega-smog w tym roku.
@nikifor: no właśnie bałem się masakry, a okazuje się że biega się znacznie przyjemniej. A do tego nawet taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kinja: to nie jest mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_080LpvSCcS7miBnXmzjuKdWl3y6tDHBV.jpg
Pobierz