Wpis z mikrobloga

438125,96 - 12,14 = 438113,82

Oj, chyba przegiąłem. Wczoraj rano bieg, ciężki dzień, wieczorem jeszcze basen, potem do północy piekłem ciasto bo jutro pasowanie młodego na ucznia… no i 4:30 pobudka. Zwlokłem się dopiero 9 minut później, kota nakarmiłem, ubrałem się, lekko zakląłem patrząc na odczyty airly, po czym założyłem maskę i równo o 5:00 wyruszyłem w drogę.
Pogoda szaleje - wczoraj było 10°C, a dzisiaj dokładnie połowa z tego. W sumie dobrze, nie lubię jak jest za ciepło.
Szło słabo, ewidentnie nie umiałem się rozpędzić - nawet w okolicy drugiego kilometra nadal ledwo doganiałem średnie tempo 5:00/km, a rezerwy sił raczej nie czułem. Potem poszło nieco lepiej, ale koniec końców cały bieg zakończony wynikiem zaledwie 4:59 min/km, więc dość słabo w porównaniu do poprzednich dni. Chyba czas się wcześniej położyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miłego Środeczka!

enron - 438125,96 - 12,14 = 438113,82

Oj, chyba przegiąłem. Wczoraj rano bieg, ciężk...

źródło: comment_05QxOWck8zmPUExV87PMhbufodqxaAcF.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron: W pracy nie zdarza Ci się zasnąć? Na dłuższą metę spanie po 4-5 godzin wychodzi - u mnie własnie koło środy zaczynało być gorzej więc i tak zajebisty wynik!
  • Odpowiedz
@enron: W pracy nie zdarza Ci się zasnąć?

Zasnąć nie, choć pamiętam że zdarzało mi się mieć chwilami jakieś zwiechy. Czasami jest mi ciężko później wieczorem i jestem wtedy mega zmęczony, ale bywa bardzo różnie: np. w poniedziałek za dnia czułem że będzie ciężko, a jeszcze miałem zaplanowany wieczorem basen - byłem przekonany, że po basenie dowlokę się do domu i padnę. A tymczasem na basenie zrobiłem 68 długości i byłem
enron - > @enron: W pracy nie zdarza Ci się zasnąć?

Zasnąć nie, choć pamiętam że z...

źródło: comment_MWL1tuXI02La6vMiFnjfl3KDH0j5knjN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
półmaski 3M 7500

@enron: Uuuu... Masakra. Ja biegam mniej to może na razie zostanę przy respro.

@nikifor: no właśnie bałem się masakry, a okazuje się że biega się znacznie przyjemniej. A do tego nawet taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@enron: Ja działałem w drugą stronę znów - do 2-3ciej to normalne było,że siedziałem w nocy a na 8mą trzeba być w pracy więc po 4-5 godzin snu też było "normalne" ale wg. mnie po takim tygodniu czułem już się zmęczony, co nie zmieniało faktu,że o północy mogłem góry przenosić i o spaniu nie było mowy -wtedy +50 do energii dostaje
  • Odpowiedz
@wEuropie: nie miałem jej na gębie dłużej niż 30 minut jednorazowo i problemów żadnych nie ma. to co dotyka twarzy to silikon (rodzina 7xxx) lub guma (6xxx) na niewielkiej powierzchni, mam wrażenie że na dużo mniejszej niż ogólnie neoprenowe dziadostwo. rz spitfire leży w szufladzie i tam już chyba pozostanie...
  • Odpowiedz