Aktywne Wpisy

Bunch +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Pamiętajcie!! Wybieracie płytę, która według Was jest najgorsza z poniższej listy!
❗️❗️Jeżeli chcesz być wołany do następnej ankiety, to zaplusuj ten wpis❗️❗️
Tag do obserwowania/czarnolistowania to #top10polskirap2018
Jeżeli nie wiesz o co chodzi, sprawdź tutaj! -> > Wybieramy najlepszą płytę 2018r
#rap #polskirap #rapsy
#kazbalagane #bedoes #bialas #bonusrpk #adinowak #szpaku #sarius #youngigi #slon #tacohemingway
źródło: comment_QkB3RBXFNs6WEIeL9wjOmT7ENwOmHRyp.jpg
Pobierzwybierz według ciebie NAJGORSZĄ płytę
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
@ShadyTalezz: gdyby wykop to umożliwiał to fajnie by było
z chęcią bym to zrobił w jednym głosowaniu, gdzie można dać te 20 płyt i każdy wybiera jedna bez takiego p---------a, ale co zrobić skoro 10 pozycji można dać w jednej ankiecie a to jest za mało