L3stko
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
458
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
L3stko
@Lukardio: tak się kończy bieganie z widłami.
207
Nuckyy
@L3stko: I to jest właśnie ten zajebisty ośrodek, który kolejną niewinną osobę wystawia na hejt i lincz. Od takich spraw są odpowiednie służby, a nie pseudo ośrodek, który nie potrafi ocenić fejkowych kont z kradzionymi zdjęciami.
164
Poro6niec
@L3stko: łamanie regulaminu, rozpowszechnianie wizerunku osób bez ich zgody, ostatnio jeden neuropek wyłapał za to 3 miesiące bana
40
Poro6niec
Jeśli tak ma wyglądać walka z hejtem to ja dziękuję...

To jest właśnie przykład walki z "mową nienawiści" - będzie więcej pokrzywdzonych osób, niesłusznie oskarżonych, niż realnej poprawy poziomu w internecie
30
H.....s
H.....s
@Helsantonio_Montes (ja zakazałem twarze i dane osobowe). Ten ośrodek niszczy ludziom życie, mam nadzieję, że będzie pozew zbiorowy na ten ośrodek
30
aldi7x
27
H.....s
H.....s
@a__s sądzę że takie krzywdzenie ludzi przez @Lukardio powinno być w jakiś sposób ukarane
21
mrbarry
łamanie regulaminu, rozpowszechnianie wizerunku osób bez ich zgody, ostatnio jeden neuropek wyłapał za to 3 miesiące bana

@Poro6niec: to ten wyłapał bana na 3 miesiące za to co własnie zrobił lukardio https://www.wykop.pl/ludzie/Zarzadca/

@L3stko: @Nuckyy: @Burbazur: zgłaszać go zobaczymy co moderacja zrobi
18
Nuckyy
@Poro6niec: Za euroweek był nawet rok bana. Przyda się koledze urlop, bo ostatnio długo w pracy przesiaduje, nawet w weekendy( ͡° ͜ʖ ͡°)
17
C.....y
C.....y
@L3stko:
Nie, najlepiej będzie kochany @Lukardio jak po prostu nie wrzucisz czyichś zdjęć pod publiczny lincz, bo może się to dla ciebie źle skończyć. Wrzucasz bezmyślnie jak widać, bo myślisz że jesteś fajny, a jak widzisz, to działa jak miecz obosieczny. Mam nadzieję że pan którego zdjęcie wrzuciłeś podwali cię do prokuratury (✌ ゚ ∀ ゚)☞
16
Poro6niec
@Nuckyy: wziął drugą zmianę gdy xianist dostał kolejnego bana za nietagowanie tresci politycznych
15
H.....s
H.....s
14
L3stko
Nazwa tego ośrodka powinna brzmieć: Ośrodek Montowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych
13
L3stko
@KolejnyWykopowyJanusz: już *uj z banem. Materiały z tego ośrodka powinny być profilaktycznie zakazane na wykopie.
11
11mac11
@L3stko: neuropa to największe pelikany
11
Klepajro
@Lukardio następnym razem zamiast szczekać może sprawdzisz legitnosc?
9