@L3stko: I to jest właśnie ten zajebisty ośrodek, który kolejną niewinną osobę wystawia na hejt i lincz. Od takich spraw są odpowiednie służby, a nie pseudo ośrodek, który nie potrafi ocenić fejkowych kont z kradzionymi zdjęciami.
Jeśli tak ma wyglądać walka z hejtem to ja dziękuję...
To jest właśnie przykład walki z "mową nienawiści" - będzie więcej pokrzywdzonych osób, niesłusznie oskarżonych, niż realnej poprawy poziomu w internecie
@L3stko: Nie, najlepiej będzie kochany @Lukardio jak po prostu nie wrzucisz czyichś zdjęć pod publiczny lincz, bo może się to dla ciebie źle skończyć. Wrzucasz bezmyślnie jak widać, bo myślisz że jesteś fajny, a jak widzisz, to działa jak miecz obosieczny. Mam nadzieję że pan którego zdjęcie wrzuciłeś podwali cię do prokuratury (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
To jest właśnie przykład walki z "mową nienawiści" - będzie więcej pokrzywdzonych osób, niesłusznie oskarżonych, niż realnej poprawy poziomu w internecie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Poro6niec: to ten wyłapał bana na 3 miesiące za to co własnie zrobił lukardio https://www.wykop.pl/ludzie/Zarzadca/
@L3stko: @Nuckyy: @Burbazur: zgłaszać go zobaczymy co moderacja zrobi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie, najlepiej będzie kochany @Lukardio jak po prostu nie wrzucisz czyichś zdjęć pod publiczny lincz, bo może się to dla ciebie źle skończyć. Wrzucasz bezmyślnie jak widać, bo myślisz że jesteś fajny, a jak widzisz, to działa jak miecz obosieczny. Mam nadzieję że pan którego zdjęcie wrzuciłeś podwali cię do prokuratury (✌ ゚ ∀ ゚)☞