Aktywne Wpisy

Ziemniak_z_piwnicy +276
Skradziono mi mojego Fiata 500 Abarth z nocy 08.07.2025 - 09.07.2025 z parkingu pod blokiem Warszawa - Nowe Włochy
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
Wiem że wiele to nie da (i raczej trzeba się pogodzić z utratą), ale warto spróbować, liczę na was, może akurat ktoś widział, auto dość charakterystyczne.
#auto #motoryzacja #wykopefekt #kradziez #policja #warszawa #abarth #fiat
źródło: temp_file1988582640733860788
Pobierz
__MadCat +8
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe

Wczorajszy post odbił się szerszym echem niż pierwszy.
Dziękuję wszystkim wpłacającym, plusującym, komentującym oraz tym, którzy w prywatnych zwracali się do mnie z pytaniem jak mogą pomóc. Jesteście super! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nie spodziewałem się aż tak sporej pomocy jednego dnia.
W dniu wczorajszym 24 osoby wpłaciły łącznie 605 zł, dzisiejszego dnia zaksięgowano jeden przelew na 25 zł.
Wraz z żoną jesteśmy mega zaskoczeni oraz każdemu z osobna dziękujemy!
Nie sądziliśmy, że szukając #pomocy w #internet znajdziemy tylu hojnych ludzi oraz wywołamy #wykop efekt :)
#czujedobrzeczlowiek
Odnośnie dzisiejszego stanu zdrowia Maszy:
Od dziś przechodzimy na pełne żywienie karmą Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal.
Wczoraj wieczorem #pies miał nawet ochotę trochę się pobawić z dzieciakami. Dziś po śniadaniu malutka położyła się na swojej leżance w kącie i widać po niej, że cała ta sytuacja ją mocno wymęczyła. Przychodzi tylko się przytulić i ucieka dalej odpoczywać. Nadal bacznie ją obserwujemy, mamy nadzieję, że do wtorku nic się nie wydarzy złego i ze spokojem pojedziemy do lecznicy na kontrole. Powoli zaczyna wracać do normalnej wagi. Gdy ją przygarnęliśmy ważyła 4 kg. Przez kilka dni podskoczyła do 5,5 kg. W czasie choroby spadła do 3,5 kg. Na chwilę obecną waży niecałe 5 kg. Jeśli stan się utrzyma jutro możemy się pokusić na 5cio minutowy spacer z pieskiem (po balkonie), ale zawsze coś :)
Link do zrzuty
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM !
#zwierzeta #zwierzaczki #weterynaria #zdrowie
źródło: comment_eHl3Uh9pgV3obvyC6mBpFQ6aQZG6jv0K.jpg
PobierzRozumiem że dalej potrzeba trochę pieniędzy na kurację?
zrzutka wciąż jest otwarta, ale cały czas powtarzam, że każda forma pomocy się dla nas liczy, nie tylko finansowa :)
@agaciksa: dziękujemy :) już się zastanawiam czym ją będę musiał karmić za kilka lat jak mnie przerośnie :D
@Julsowa: nie możemy się już doczekać stwierdzenia weta, że już
@mirko_KroKop: jest prześwietna :)
źródło: comment_D1PAQuAtzJkYBsHCYleet44ejvBqgbRr.jpg
PobierzSą karmy o wiele lepsze i zdrowsze dla Twojego psiaka. A ty kupując je jeszcze sporo zaoszczędzisz.
Jeśli będziesz