Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

----------------------------------------
Krucjaty są już przeszłością, czas na wybór nowego świata i nowej przygody. Danie graczom wolnej woli nie sprawdza się przy znacznej ilości graczy, poza tym okazało się, że znacznie ograniczyła ona wolność mniej aktywnych graczy. Z tego powodu niemal na pewno wrócimy do systemu znanego z gry senackiej i wikingów, czyli deklarowania działania w formie plusowania wpisów.
Następna przygoda zostanie rozegrana najwcześniej na przełomie marca/kwietnia, aby dać możliwość byłym graczom poprowadzić własną koncepcję gry fabularnej. Do tego czasu wybierzmy wspólnie temat następnej przygody, zapytam Was również o preferencje dotyczące mechaniki.
Formularz znajdziecie tutaj, odpowiedzi zbieram do 28.02 do godziny 16:00. Jeżeli chcesz mi podesłać uwagi anonimowo, skorzystaj z tego formularza.
----------------------------------------
Zapisz się do spamlisty, z której wołam tylko do zapisów do nowych przygód.
Zdjęcie Cody Duncan
źródło: comment_zZRqgYaqzIjP0Bu32F4rQQt4OuiqNDdq.jpg
PobierzNo @Diamond-kun dawaj to już się kameruje xD
System powoli powstaje, ale szczegółow nie moge zdradzić jeszce, powiem tylko że napewno nie będzie szybciej niż 2 tygodnie, miesiąc jest bardziej realistyczny.
Ale jaki fantasy, będziesz wymyślała czy ukradniesz lore z np. TES?
@Zerri: Wolę określenie "inspirowane", tym bardziej że chociażby rasy są punktem wspólnym dla wielu uniwersów
@Aspirrack: Nie jestem szczególnie przekonana do tego tematu, za mało odwołań w popkulturze do tego okresu.
@Gregua: Między 0% a 100%
Moim zdaniem to nie tak, że danie wolnej woli się nie sprawdza. Tylko po prostu mangozjeby zepsuły grę strzelając focha, może faktycznie gdyby testy i % powodzenia
Tylko już nie pvp, a wszyscy po jednej stronie. Bo moim zdaniem TO jest zarzewie niesnasek
@Gregua: Napisz do mnie na PW jeżeli jest jeszcze coś, co chciałbyś ze mną wyjaśnić. Nie otrzymałam od Ciebie jak na razie ani w tym wpisie, ani w formularzu konstruktywnej uwagi. @Dayone: Jeżeli nie chcesz już ze mną więcej grać, to nie musisz się już