Aktywne Wpisy

Emerald84 +52

KingaM +18
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

Kupno motocykla w Wietnamie było zdecydowanie najlepszą decyzją w ciągu 5 miesięcy mojej podróży. Nieograniczona swoboda, możliwość dotarcia do mało uczęszczanych miejsc i interakcja z mieszkańcami, a do tego mnóstwo poznanych w trasie osób połączyło się niesamowitą przygodę. Polecam ten styl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby kogoś interesowały szczegóły logistyczne i finansowe takiego przedsięwzięcia, chętnie odpowiem na pytania. Na zdjęciu mój pojazd, mniej więcej w połowie trasy.
#motocykle #podrozujzwykopem #wietnam #raindogwdrodze
źródło: comment_cQxYu59xa2lg74qwkVtgn6kt6fmSNXvM.jpg
PobierzSam chciałbym pojechać przezimować
Chociaż też było fajnie :)
@MamWdomuPrad ile ma mocy? 650, 55 koni. Czy ktoś w Wietnamie Rain Doga dogoni? Nie Rain Dog, nikt cię nie dogoni
Komentarz usunięty przez moderatora
@los_amigos: ...
@fan_comy: No to mi sie podoba, ale nie wiem czy bym to przeżyl. Ile razy byles bliski wypadku i ile wypadkow przez te 2miesiace widziales?
Próbował Cię ktoś napaść/obrabować?
Gdzie jesz i śpisz?
Szczepiles się na coś?
Ile kasy straciłeś łącznie z dotarciem do Wietnamu?