Aktywne Wpisy

ProstyHuop +12
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

mikszu +9
#krakow #referendum tak sobie myślę, i ta kampania aby olać referendum to w sumie idiotyzm, bo jak potrzeba tam ~27% frekwencji, to Ci co są za Tobą nie pójdą na referendum, przez co opozycja ma większą szansę na odwołanie, ponieważ Ci co pójdą zagłosować, oddadzą głoś za odwołaniem, dzięki czemu nawet mniejszość może odwołać prezydenta xD

Kupno motocykla w Wietnamie było zdecydowanie najlepszą decyzją w ciągu 5 miesięcy mojej podróży. Nieograniczona swoboda, możliwość dotarcia do mało uczęszczanych miejsc i interakcja z mieszkańcami, a do tego mnóstwo poznanych w trasie osób połączyło się niesamowitą przygodę. Polecam ten styl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby kogoś interesowały szczegóły logistyczne i finansowe takiego przedsięwzięcia, chętnie odpowiem na pytania. Na zdjęciu mój pojazd, mniej więcej w połowie trasy.
#motocykle #podrozujzwykopem #wietnam #raindogwdrodze
źródło: comment_cQxYu59xa2lg74qwkVtgn6kt6fmSNXvM.jpg
PobierzSam chciałbym pojechać przezimować
Chociaż też było fajnie :)
@MamWdomuPrad ile ma mocy? 650, 55 koni. Czy ktoś w Wietnamie Rain Doga dogoni? Nie Rain Dog, nikt cię nie dogoni
Komentarz usunięty przez moderatora
@los_amigos: ...
@fan_comy: No to mi sie podoba, ale nie wiem czy bym to przeżyl. Ile razy byles bliski wypadku i ile wypadkow przez te 2miesiace widziales?
Próbował Cię ktoś napaść/obrabować?
Gdzie jesz i śpisz?
Szczepiles się na coś?
Ile kasy straciłeś łącznie z dotarciem do Wietnamu?