Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stormkiss:

fajny ten predkosciomierz. Taki niezbyt dzialajacy ;D

W 90% motocykli nie działa :) zamiast tego używałem apki na telefon, która pokazywała mi prędkość, dystans, itp.
  • Odpowiedz
@szymas70: Serio ktoś takie kwoty podawał? Z perspektywy kogoś, kto spał zawsze w pokoju z prywatną łazienką i jadał tylko w "restauracjach" (bałam się ulicznego jedzenia i spania w hostelach () ), to za pokój wychodziło 20-30 zł, za obiad z napojem ~15 zł, hotele zazwyczaj miały wykupioną opcję śniadaniową, więc nawet jak wciśniesz dwa takie posiłki i opłacisz paliwo, przekąski i inne pierdoły to nie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Rain_Dog: Ja startuję za 1.5 tygodnia z południa na północ (ʘʘ). Marzy mi się to od prawie roku. Dzięki za dawkę pożytecznych informacji :)
  • Odpowiedz
@pianinka: To kupisz sobie Stoperan xD Nie słyszałem jeszcze o zatruciach street foodem, a mieszkałem długo w Tajlandii i jadało się tu i tam. No ale co kto lubi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Rain_Dog prawdziwa kopalnia wiedzy, wpis leci do ulubionych i za rok robie Wietnam ( ͡ ͜ʖ ͡) powiedz mi, jakie języki znają lokalsi? Tylko Wietnamski czy uczą się np chińskiego?
  • Odpowiedz
@szymas70: ( _) No ale ok, oni piszą o: "This gives you enough to pay for a comfortable three to four star hotel room, eat in mid-range to high-end restaurants and visit most activities and attractions." Za 15 zł faktycznie nie zjesz w wypasionej knajpie i nie położysz się spać w 4 gwiazdkowym hotelu. Ja zazwyczaj wykupywałam prywatne pokoje w bieda hostelach i tyle ;)
  • Odpowiedz