Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +51
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
johnkashtan +7
W gorących jest dyskusja o koszulkach m.in. formułkowych noszonych na co dzień, jest tam dobry argument że takie ciuchy to fajny small talk starter. Przypomniała mi się sytuacja jak byłem w robocie i przyszedł gościu w czapce Maxa, jeszcze z 33. No i mówię "szanuję za czapę" i gościu się speszył i zaczął coś nawijać że ze swojej roboty dostał. No na pewno xD Jak to jakimś cudem czytasz facet to wyjdź

źródło: comment_7mbfvugNBLK68SQg3by3y3LtQlcNItAn.jpg
Pobierz@pjakubov: A nie przedstawił się jako Michaił Biaukov przypadkiem?
@pjakubov: czekaj czekaj, wypożyczalnia wymaga wezwania policji a skończyło się na oświadczeniu między wami? Z ciekawości, jak ma się policja do wynajmu? Musi być jakaś notatka sporządzona i wysłana przez policję do ubezpieczalni?
Oświadczenie spisaliśmy, a potem zadzwoniłem do opiekuna klienta zapytać się czy to wystarczy. Dostałem info, że notatka policji powinna też się znaleźć, gdyby z jakiś powodów sprawca kolizji wycofał się z oświadczenia i nie przyznał do winy. Policja przyjechała, posłuchała nas, powiedzieli że nie ukarają typa tylko dadzą pouczenie, zabrała dowody nasze i rejestracyjne. Po 15 minutach przynieśli i wręczyli na kartkach numer sprawy i dane
Komentarz usunięty przez autora