Aktywne Wpisy

shadoww +2
Niech ktoś mi powie jak zgrać j----e zdjęcia i filmy z iPhone które mam w pamięci telefonu na komputer normalnie po kablu, po podłączeniu iPhone do kompa i włączeniu aplikacji Apple Devices nic tam nie ma, przez aplikację Zdjęcia i Filmy (Windows 10) pokazuje 2 nagrania i jedno zdjęcie których nie da się i tak zgrać, a po wejściu w pamięć iPhone przez Eksplorator Plików pokazuje jakieś 5 folderów w jednym nic
CoDwa +60
Ile napiwku dajecie lekarzowi na prywatnej wizycie? 20% wystarczy? Co prawda boli mnie wydawanie na wizytę 500zł ale jak sobie przypomnę że on miał ciężkie studia to bez problemu wyciągam dodatkowe 200zł z kieszeni
#lekarz #lekarz100k #zarobki
#lekarz #lekarz100k #zarobki

źródło: comment_zc02Yx0iCIbQKxyWZyH05pJ8COC3s2v8.jpg
PobierzCholera wie czy zmęczenie materiału od wjeżdżania z prędkością na krawężniki, czy dewastacja celowa.
~6 przypadek jak dobrze liczę.
Zauważyłem, że powoli zaczyna wychodzić zużycie sprzętu. Wczoraj na 4 rowery wszystkie miały usterki (2x blokada, opadające siodełko i latająca luzem kierownica)... Teraz sezon turystyczny, mało rowerów, duże zapotrzebowanie więc będą katowane mocniej niż gdyby puścić cała flotę 4k sztuk.
Swoją drogą nie wiedziałem że jesteś autorem strony gdziejestmevo.pl Gratuluję zrobienia tego
@samozuo: Pomysł z mirko ;)
Jak masz jakieś to ślij.
Uważaj ze zgłoszeniami awarii wprowadzili limit ~3 zgłoszeń / doba xD Kolejne tylko telefonicznie.
źródło: comment_FYa8KUJt3a49Ime7yhBjZvm7iNm20Qy2.jpg
Pobierz