Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +269
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

Widzę, że wielu z Was posiada #kitku. Ostatnio trochę szperam tu i tam i douczam się, jak utrzymywać mojego kota w zdrowiu na lata i sporo się dowiedziałam. Chciałam się z Wami podzielić tym i owym, porobiłam trochę grafik, może się komuś przyda :) Postaram się wrzucać coś kilka razy w tygodniu.
Zakładam tag #kociporadnik do obserwowania lub czarnolistowania, spodziewam się dyskusji w komentarzach :P
#koty #zwierzaczki #kocieporady
Dziś tak ogólnie o kociej diecie. Biorę po 200 zł od każdej drużyny i słucham Państwa!
źródło: comment_loF2zhtCUhsXF61nqCd0cty7BHJCoDdC.jpg
PobierzPoza tym koty to mistrze w maskowaniu, że źle się czują/coś je boli i np. tylko badania u weterynarza pokażą, że jest
Pozdrawiam ja i siwy, 16 letni dziad, który po uratowaniu ze schroniska je tylko mięsne puszki. Mam nadzieję, że mu to chociaż trochę przedluzy dobre zdrowie.
Domyślam się, jakie mogą być komentarze, ale postaram się być cierpliwą i tłumaczyć. Może choć jeden opiekun zmieni dzięki temu zawartość michy swojego koteła :)
Powrzucam też bardziej behawioralne porady, nie tylko dietetyczne ʕ•ᴥ•ʔ