Aktywne Wpisy

heksengerg +90
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FHA96 +29
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy

Tag obserwuje już 26 Wykopków, a w poprzedniej ankiecie głos oddały rekordowe 323 osoby (ʘ‿ʘ).
W poprzednim wpisie wrzuciłem podsumowanie, jest gdzieś tam na dole po burzliwej dyskusji: klik.
Zasady znacie: poprawna odpowiedź oraz wyjaśnienie znajdzie się w jutrzejszym podsumowaniu. Zainteresowani podsumowaniem powinni zaplusować przeznaczony do tego komentarz.
Przy okazji ładnie proszę: nie wrzucajcie byle-jakich wyjaśnień z aplikacji do nauki zanim nie wrzucę wyjaśnienia pytania, one są mało wyczerpujące i często niezbyt klarowne. Ja staram się opisać całość jak najbardziej wyczerpująco, dlatego proszę o trochę cierpliwości :).
#prawojazdy
źródło: comment_iBq5AdKgCr6OYg5Z6tFgbyS0hdSKyO57.jpg
PobierzW tej sytuacji wolno Ci kontynuować jazdę?
Wyniki ankiety na chwilę obecną:
Tak: 23 głosy
Nie:
@Bord: dlatego właśnie napisałem to, co powyżej. Jest to kwestia dyskusyjna i z tego powodu jak się obawiasz o spóźnialskich, to można zaczekać aż się drzwi zamkną. Myślę, że tocząc się na półsprzęgle zdążysz wyhamować nawet jakby Ci ktoś wbiegł pod koła. Jest zresztą odcinek "Jedź Bezpiecznie" dotyczący właśnie tego tematu. Tam prowadzący właśnie o tym mówi (żeby nie