Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Już wcześniej czytałem, jak była wrzucona zajawka. Strasznie to przeżyłem. Artykuł sprowadził mnie do czasów dzieciństwa gdzie jako dziecko byłem bity za każdą jedynkę w szkole, każdy zbity talerz lub szklankę. Jeden z najgorszych przypadków był kiedy oberwałem za to że miałem podejrzenie o Dysleksje, wtedy ojciec darł się na mnie że jestem podejrzany o debilizm i mnie tłukł (tylko dlatego że robiłem dużo błędów ortograficznych). Koniec końców dziś sam jestem tatą
  • Odpowiedz
@riley24:
Z wszystkich historii opisanych przez Ciebie ta chyba mnie najbardziej poruszyła. Pewnie dlatego, że działo się to w Polsce.
Trzeba mieć naprawdę nierówno pod kopułą, mieć w sobie totalne zero człowieczeństwa żeby w ogóle zaatakować dziecko.
  • Odpowiedz
@riley24: powinni i ją i jego katować, ale utrzymywać przy życiu, aż wreszcie by zdechli wycieńczenia, albo starości.

O ile staram się nikomu tak nie życzyć, tak zbrodnie na dzieciach to dla mnie jakiś niewyobrażalny poziom bestialstwa, ha tfu. Jeszcze po pierdlu miała być dla innych przykładem jako nauczycielka...
  • Odpowiedz
niesamowite jest to, że dla redaktorki dużego formatu nie było problemem to, że morderczyni uczy w szkole ale to, że "źle internauci chcą zniszczyć jej życie" i dlatego zawiadomiła policję...
  • Odpowiedz