GrammarNazi
O k-----s, będzie jedzone. 1 stycznia otwieram.

#jedzzwykopem #chwalesie #bederzigol #surstromming
347
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
f.....s
f.....s
W kwestii przypomnienia
254
A.....t
A.....t
@GrammarNazi:. Jadłem. Te filmiki są przesadzone, chyba że faktycznie ktoś wrażliwy. Nie ma co się oszukiwać - j---e okrutnie i smakuje jak zdechły ślimak z kilogramem soli, ale da się zjeść
217
lenovo99
lenovo99
@GrammarNazi otwieraj pod wodą serio :) zaufaj mi
93
worst
@GrammarNazi: próbowałem i to nie tak prosto z puchy tylko elegancko: cebulka, kanapeczka, ziemniaczek itd. Nie polecam - zapach skoncentrowane śmierci :D Najgorsze jest że jak to zjesz to po jakimś czasie ci się odbije i wrażenia powrócą.
88
MyPhilosophy
@GrammarNazi: Już się nawet puszka wydęła XD Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
69
H.....t
H.....t
@GrammarNazi: A poczekaj jeszcze trochę. Widać ze konserwa sama chce wyjść.
50
fifny_szczun
fifny_szczun
@GrammarNazi: płaczę gdy to oglądam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
50
f.....s
f.....s
@GrammarNazi: Będziesz otwierał zawiniętą w torbę, czy chcesz, aby sąsiedzi rzygali przez parapety?
49
PiotrSzewczyk
PiotrSzewczyk
@GrammarNazi: one są gotowe czy puszka wypukła czy nie. Gdybys trzymał w lodówce zgodnie z instrukcją na opakowaniu to by jej nie wydęło.
Otwieraj pod wodą, i tak będą śmierdzieć. W smaku dobre, gryźć nie trzeba. Tylko słone strasznie.
Przy każdym odbiciu aromat powraca.
Znajoma puszkę wystawiła kotom przy drodze, bo już nie mogli smrodu znieść - nie tknęły xD
A w mieszkaniu też ładnie się zapaszek trzyma.
Ciekawe doświadczenie,
15
cerastes
@GrammarNazi: Zawsze masz szanse zatruć się najbardziej trującą naturalną toksyną jaką jest botulina typu H.
12
GrammarNazi
@fenis Akurat będę u rodziców na wsi, to otworzę na podwórku. Nie jestem aż takim zwyrolem, żeby otwierać na balkonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11
dmasterpl
dmasterpl
10
Obstrukcja
@GrammarNazi: Najlepsza wersja Jaka widzialem to gdy kolesie wypili po 2litry mleka i przystąpili do konsumpcji.
9
luxkms78
@GrammarNazi: Otwórz na Sylwestra jak szampana.
9
msic
8
mikii77
@GrammarNazi: taka wypukła puszka nie świadczy dobrze o zawartości. Tu już można się przejechać.
7
Frutis
@fenis: ta akcja z żyrandolem xD
7
A.....t
A.....t
@S_____: tak długo aż nie umyjesz zębów i o ile nie masz problemów z gastryką powinno być okej. Powiem Ci, że drugiej strony do ryja nie wsadzałem, ale zapachowo to chyba dwójeczka mniej capi :D
Zapach podobny jest- serio. Chodzi o intensywność. Ta puszka ma takie ciśnienie, że na prawdę j---e choćby z szamba i nie żartuję. Ale jak juz wyciagniesz pojedynczego śledzika to intensywność spada, ale nie ma kolorowo.
5