Aktywne Wpisy
Vamyss +120
To co widzicie u góry to Carbonara w jednej z lepszych knajp we Włoszech, w Pizie, bardzo blisko krzywiej wieży.
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
Prawie 200g makaronu, porcja nie do przejedzenia, zrobiona z przepysznych składników, kosztuje 7,5 euro czyli około 24 złote. Cena z tego roku z czerwca.
To co widzie na dole to Carbonara w Polsce - cena 80 ZŁOTYCH!
#jedzenie #gotujzwykopem #jedzzwykopem #januszebiznesu #polska
źródło: image_picker_E719D158-DC17-44B0-8F4E-9BF316FFE423-61109-00000DC1D4E8AFA8
Pobierz
tesknilam_ +410
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Filolog @oldskulowyraper @DiMaria @PaulStone @Jacob10294JJ @SpoonMan56 @spieprzy @Dupacabra @AdasWkladas @BeerGrills @michau507 @Jaguard @bellaciao @MBartos @Ektor @Lucider5 @paniswiata @bialegomisa @c00kier @
Trzymaj się tam i nie daj sobą pomiatać
Odnosisz się np do Samuela Szczygielskiego. Tylko chłopie, porownujesz się do absolutnie skrajnego przykładu! Mój znajomy, rowieśnik, prowadzi już milionowy biznes podczas gdy ja dopiero zaczynam swoją karierę w zawodzie. I co, uważasz że powinienem się załamać i nic nie robić, zamiast skupić się na swojej robocie i stale pracować na swoje marzenia? ;) W tym świecie jest miejsce i
@mirekzwirek8: xDDD
Wcześniej przez pół roku chodziłem po lekarzach na badania co mi jest bo ciągle słabo się czułem i miałem dziwne bóle w różnych miejscach, oraz nie mogłem jeść i na koniec wysłali mnie do