Wpis z mikrobloga

Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (88)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @Filolog @oldskulowyraper @DiMaria @PaulStone @Jacob10294JJ @SpoonMan56 @spieprzy @Dupacabra @AdasWkladas @BeerGrills @michau507 @Jaguard @bellaciao @MBartos @Ektor @Lucider5 @paniswiata @bialegomisa @c00kier @
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8: Ej, Mireczku mam pytanie - co to za strona z gierkami, na której piszesz? Dorobiłbym sobie chętnie do budżetu parę stówek a pisać umiem i o gierkach też trochę wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8: Fajnie się czyta to co napisałeś No i już wiadomo skąd u Ciebie taki talent ( ͡ ͜ʖ ͡) a różowe tez grają w gierki, tez mam kilka ulubionych! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzymam kciuki za Ciebie i za rudą!
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8 odniosę się do twoich słów na temat przyszłości w dziennikarstwie:
Odnosisz się np do Samuela Szczygielskiego. Tylko chłopie, porownujesz się do absolutnie skrajnego przykładu! Mój znajomy, rowieśnik, prowadzi już milionowy biznes podczas gdy ja dopiero zaczynam swoją karierę w zawodzie. I co, uważasz że powinienem się załamać i nic nie robić, zamiast skupić się na swojej robocie i stale pracować na swoje marzenia? ;) W tym świecie jest miejsce i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mirekzwirek8: trzymaj się mordo. Ja z rok walczyłem z nerwicą po tym jak pewien antybiotyk prawie mnie zabił. U mnie o dziwo pomogły same tabletki tranxene i powrót do pracy, do której wróciłem po 8 miesiącach.
Wcześniej przez pół roku chodziłem po lekarzach na badania co mi jest bo ciągle słabo się czułem i miałem dziwne bóle w różnych miejscach, oraz nie mogłem jeść i na koniec wysłali mnie do
  • Odpowiedz