Aktywne Wpisy

krolowa_lodu +30
Nie chcesz dzieci nie ma problemu- nie wyciągaj łapę po emeryturę. Twoje składki które obecnie płacisz pójdą na pokrycie długu państwa, który wziął się stąd że emerytury dostali ci co nic nie wpłacili do systemu. Kto jest na to gotowy? Bo to jest prawdziwy warunek KONIECZNY bezdzietności. Jeśli tak to szacun i szerokiej drogi.
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
nowszyja +388
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz

![Wielki upadek SCT. Czy STREFY CZYSTEGO TRANSPORTU znikną? [RAPORT 2026]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f8d1181eea3b48e30418ff6f39c0d8607f2989690ec87358cd6550b3e61829fa,q80.jpg)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @Filolog @oldskulowyraper @DiMaria @PaulStone @Jacob10294JJ @SpoonMan56 @spieprzy @Dupacabra @AdasWkladas @BeerGrills @michau507 @Jaguard @bellaciao @MBartos @Ektor @Lucider5 @paniswiata @bialegomisa @c00kier @
Trzymaj się tam i nie daj sobą pomiatać
Odnosisz się np do Samuela Szczygielskiego. Tylko chłopie, porownujesz się do absolutnie skrajnego przykładu! Mój znajomy, rowieśnik, prowadzi już milionowy biznes podczas gdy ja dopiero zaczynam swoją karierę w zawodzie. I co, uważasz że powinienem się załamać i nic nie robić, zamiast skupić się na swojej robocie i stale pracować na swoje marzenia? ;) W tym świecie jest miejsce i
@mirekzwirek8: xDDD
Wcześniej przez pół roku chodziłem po lekarzach na badania co mi jest bo ciągle słabo się czułem i miałem dziwne bóle w różnych miejscach, oraz nie mogłem jeść i na koniec wysłali mnie do