Aktywne Wpisy

xDrive +57
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +19
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

Spróbuj więc też z jakimś telefonem z Symbianem, jestem ciekawa jak wyjdzie.
YT śmigał w 160/240p (nie wiem jak teraz, YT coś ostatnio próbuje blokować nieoficjalne aplikacje), Facebook/Messenger czy Wykop działa. Wystarczy używać Opery Mini zamiast domyślnej przeglądarki.
Wbudowane WiFi na smartfonach z Symbianem zdecydowanie daje radę (nie używam
“@Axoi: YouTube, Netflix, Spotify, Messenger, Instagram, jakdojade, Uber, Uber eats, mój wykop i wiele innych. Jak uzywalas tylefonu tylko do SMS i dzwonienia to nie dziwię się, że nic nie brakowało”
Yt działało, netflixa wtedy nie miałam, , Spotify nie ale miałam lokalnie kilkanaście albumów, Facebook i Messenger ok, telegram i inne komunikatory bez problemu a fizyczną klawiaturą kopały tyłek, mail działał, miałam dobry terminal i SSH do swojego
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, że jakbym zmienił tak telefon to na pewno bym więcej na nim grał, bo gry Java były sztos. Jakoś 1,5 roku temu miałem nawet
@zawisza dla mnie telefony są o tyle szczególne, że obserwowałem je praktycznie od samego początku. Fascynowało mnie to, że z roku na rok kupując nowy model mogę coraz więcej. Teraz tak naprawdę mamy od jakiegoś czasu stagnację i ewolucję modeli zamiast rewolucji.
@Baero też jestem ciekaw jak to wyjdzie, bo jestem uzależniony od
źródło: comment_1581967953CS7MsCLRo5BTA308lpBHoS.jpg
PobierzChętnie zobaczę wpis nt takiej rozsuwanej poziomo Nokii, jeśli ją masz (miała klawiaturę qwerty pod ekranem). Jak ja o niej marzyłem w podstawówce (ʘ‿ʘ)
@Wolf1986: Niestety, na polskim rynku ich prawie nie ma :( A nie jestem na etapie poszukiwania za granicą, bo chwilowo mam wiele modeli do kupienia które mogę kupić na allegro/olx.
@ctrl_alt_del: Posiadam N900 i faktycznie - jest to niesamowity telefon, mimo