Aktywne Wpisy

LM317K +54
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

#primemma Wy nie rozumiecie. Walki i tak nie będzie - NIE BĘDZIE. A jak wejdziecie w świat dorosłych to zrozumiecie, że są momenty kiedy ktoś decyduje za Was. Bez względu na to czego chcecie.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.

Nawiązując do tego wpisu. Ciasto po wyciągnięciu z pudełka okazało się straszliwie lejące i lepkie, w konsystencji podobne do tego do domowych pączków. Czuć piwem xD Pewnie błąd popełniłem już na początku pozwalając na leżenie przez 5h w TO, gdzie już wtedy znacznie wyrosło.
Było 5h TO, 50h TK, 3h TK.
Użytej mąki już nie mam, więc nie powtórzę na tym typie :D
#mirkopitca #fail
źródło: comment_1583259761r6jtznpRg7lo9APnEIiZ9N.jpg
Pobierzźródło: comment_1583259842rnnLycbRnrqVNqnUE0547w.jpg
PobierzMusiałem konkretnie w mące obtoczyć by do niczego się nie przylepiło. Ciasto ciężkie, nie polecam.
źródło: comment_1583268753ok9nMRP4ME12Ljq2SzOxO7.jpg
Pobierzźródło: comment_1583314588P2pjOSeAbkRkQEgF7OVzCF.jpg
PobierzCo się stało się?
TO 1.5 TK 5.0 TO 1.5
źródło: comment_15833456205G3ebSUEbgjUIZuSLcYsYL.jpg
Pobierzźródło: comment_1583346621jFe1Ja8ulbbWOqOrpsaXMJ.jpg
Pobierz