Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +852
Ale trzeba mieć coś nie tak z garem, żeby zakleić całą Polskę takimi billboardami, a 2-3 lata później ogłaszać zwolnienia grupowe z powodu cięć kosztów w firmie.
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
źródło: 0D92F02C-5181-4B93-B73C-08E8D30AD2C6
Pobierz
mirkax +168
35 lvl, dosyć wysokie stanowisko w pracy, a mimo to czasem siadam o tej 7:20, patrzę w monitor i myślę: po cholerę to wszystko? Czy naprawdę nie dałoby się dalej o tej godzinie siedzieć przed klasą z kumplami i zastanawiać się, czy nauczycielka dziś w ogóle przyjdzie? Bo skoro już tyle spóźniona, to może wcale nie dotrze?
Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś
Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś

Chciałem bardzo gorąco podziękować wszystkim za zainteresowanie, nie spodziewałem się takiej ilości plusów, ale że najważniejsza jest muzyka, a nie dyplomy, to zgodnie z obietnicą mam dla Was fragment z naszego wystąpienia.
Wrzuciłem jeden utwór z przesłuchania konkursowego, niestety nagrany telefonem, ale jakość nie jest najgorsza. Zapraszam w takim razie na chwilę odpoczynku od obecnej sytuacji i oddanie się muzyce Claude'a Debussy'ego, najwspanialszego z impresjonistów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gitara #muzyka #muzykaklasyczna