Aktywne Wpisy

stary_grat +453
no chyba tu kogoś p------o jak ja mam przejść z wuzkiem z dzieckiem do przedszkola sie spieszymy? #samochodoza
źródło: image
Pobierz
murison +660
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Plusujcie jeśli uważacie, że SŁUŻBY walczące z #koronawirus powinny być obsługiwane bez kolejki. Może jakiś wykop efekt w tym temacie?
źródło: comment_1584801018khUGIopfZlUdpt44Nhkvl6.jpg
Pobierz@taktoto: serio? jeśli policjant, ratownik czy ktokolwiek inny jest na dyżurze np. 12h (albo i więcej) to kiedy ma sobie kupić coś do jedzenia?
@taktoto: tak jak reszta ludzi? dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego wora... jeśli ktoś ma przerwę, jaki masz problem? a co z wszystkimi korposzczurami którzy na legalu mają po godzinie przerwy na lunch i sobie jedzą w restauracyjkach obok szklanych biurowców?
Jak mieliby ich odróżnić? Wstyd byłoby mi pokazywać identyfikator szpitalny aby w----c się w kolejkę
@niemily: otóż nie, przerwę masz na co sobie zapragniesz, równie "dobrze" możesz iść do kibla zwalić konia, masz po prostu x czasu przerwy i nikogo nie powinno interesować co z tym czasem zrobisz, jedni jedzą, drudzy palą, trzeci wyskakują coś załatwić, różnie bywa
@Chicane: przed pracą, masz tak się obkupić aby ci starczyło na cały dyżur, właśnie po to jest dyżur, by ratować ludzkie życie, pójdziesz do sklepu z radyjkiem a będzie wezwanie i pacjent umrze bo te kilka pier*olonych minut poświęconych na twoje zakupy zaważy na tym, po to
Ustawowo 15 min przerwy przy 8h pracy i po 5 min na godzinę jeśli pracujesz co najmniej 4h dziennie przy komputerze