RedNews RedNews 17.04.2020, 11:50:00 10 + Tak jak wczoraj informowałem dzisiaj wrzucam druga serie Deutsche Welle-Warum Nicht do nauki jezyka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pozwolę sobie uzyc tagu #poradnikniemieckiego -Moze mała współpraca abyśmy nie stali sie wrogami (✌ ゚ ∀ ゚)☞Link:Deutsche WelleW razie pytań odnośnie doniesień prasowych z niemiec proszę woląc @RedNewsJeżeli nie chcesz przegapić następnych materiałów śledź mnie na ►YT►FB ►IGlub #rednewsChcesz być wolany to zapisz sie MirkolisteDrażni Ciebie moja osoba? Dodaj mnie na #czarnolisto #niemiecki #niemcy #naukajezykow #naukaniemieckiego #emigracja źródło: comment_1587123688VBw79275ooi1Lm7gvfLGa6.jpg Pobierz
RedNews RedNews 17.04.2020, 12:03:19 1 + Wolam wszystkich z poprzednich wpisów ręcznie gdyż mirkolisty padły (╯︵╰,)@Blitzkrung @nikciemnik @Loslauer @czajnik_wow @patomemer@giocarte @nie_mowie_po_kociemu @TolerancyjnyArab @slimek16 @Hfishman1 @3mielu
RedNews RedNews 17.04.2020, 12:08:07 0 + @Qrystus @epic_25 @kacperlol11 @morteusz @bvszky @ashmedai @Ciuch_ciuch_madafaka @boradacz @DROPTABLEusers @monicore @jestemtutylkodlanocnego @BytTheWay @makli3r @sanchopancho @Cube189 @rzynier@cuoco @takafaza @jestem_tu_tylko_na_sylwester_ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a.....a konto usunięte 17.04.2020, 12:44:37 0 + @RedNews: dawaj wojne z nimi bendziem walczyć wszyscy!!!!
RedNews RedNews 17.04.2020, 12:55:12 via Wykop Mobilny (Android) 0 + @andrzela: I skończy się jak w 49
RedNews RedNews 23.04.2020, 19:46:02 via MirkoListy / WykoEvent 2 + Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (10)Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanenJrUważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanenJr ! @caalkiem_nowe03 @sanchopancho @Qrystus @andrzela @Trypsynka @2ndEarlOfRochester @JudeMason @22kinga100 @cartsy @Sferox
a.....a konto usunięte 23.04.2020, 19:48:41 0 + @RedNews: dzienki za wołanie mordo ale chyba gdzie bo chyba nietu
Pozwolę sobie uzyc tagu #poradnikniemieckiego -Moze mała współpraca abyśmy nie stali sie wrogami (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Link:Deutsche Welle
W razie pytań odnośnie doniesień prasowych z niemiec proszę woląc @RedNews
Jeżeli nie chcesz przegapić następnych materiałów śledź mnie na
►YT
►FB
►IG
lub #rednews
Chcesz być wolany to zapisz sie Mirkoliste
Drażni Ciebie moja osoba? Dodaj mnie na #czarnolisto
#niemiecki #niemcy #naukajezykow #naukaniemieckiego #emigracja
źródło: comment_1587123688VBw79275ooi1Lm7gvfLGa6.jpg
Pobierz@Blitzkrung @nikciemnik @Loslauer @czajnik_wow @patomemer
@giocarte @nie_mowie_po_kociemu @TolerancyjnyArab @slimek16 @Hfishman1 @3mielu
@cuoco @takafaza @jestem_tu_tylko_na_sylwester_
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanenJr
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanenJr
! @caalkiem_nowe03 @sanchopancho @Qrystus @andrzela @Trypsynka @2ndEarlOfRochester @JudeMason @22kinga100 @cartsy @Sferox
Komentarz usunięty przez autora