Wpis z mikrobloga

Cześć miraski, czy jest tutaj ktoś, kto się zna i mógłby doradzić jakie książki kupić do samodzielnej nauki hiszpańskiego ? Kupiłem niedawno w empiku "hiszpański w 1 miesiąc" PONS, ale trochę tam wszystko jest tak po macoszemu zrobione i słabo wytłumaczone.. zależy mi na sprawnym porozumiewaniu się w tym języku.
Przerabiałem buusu i duolingo przez internet i wolę jednak książkę z płytą do słuchania lub coś podobnego ( ͡º ͜ʖ͡º)
#czaswolny #hobby #hiszpanski #naukajezykow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rumcajs120: @Okayama: mój różowypasek ma małe wydawnictwo, gdzie tworzy ksiażki/zeszyty ćwiczeń właśnie do nauki języka hiszpańskiego :) Zawsze stara się wszystko wytłumaczyć "po ludzku" ;) Gdyby ktoś był zainteresowany to udało mi się przekonać żonkę i stworzyłem dla mirków kupon -10% na wszystko po wpisaniu w koszyku "wykop". Będzie miło jak wpadniecie i zerkniecie ;) Link: https://fiestasiesta.pl/sklep/
  • Odpowiedz
  • 2
@Fracha nawet nie wyobrazacie sobie jak mi się gęba cieszyła przy rozpakowywaniu paczki :D czułem się jakbym dostał prezent a nie zamówił książkę. Jeżeli każdemu tak ładnie pakujecie paczuszkę to na prawdę szacun, niejedni mogliby się uczyć od Was podejścia do klienta ( ͡º ͜ʖ͡º) ¡Saludos!
  • Odpowiedz