Aktywne Wpisy

Filar +192
Za około 4 tygodnie otwieram w Krakowie na Hali Targowej burgerownie. . . . Traktuję to trochę jako eksperyment i zamierzam zaoferować smash burgery w sensownych cenach (jak na to co się odwala na rynku) a do tego z dużymi frytkami za free do każdego burgera. Zaczynając od budżetowego zestawu: 20 zł za smash burgera (120 gram) z dużymi frytkami. Jak macie jakieś inne pomysły, piszcie. Jestem ciekaw jaki będzie odbiór miejsca

Watchgod +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...





źródło: comment_1590831125iefUrIJlfQGQ4SOd5l1nQK.jpg
Pobierz@littlepieceofheaven:
źródło: comment_1590838145zMkhMjX7MOqjA2rdSgk7xl.jpg
PobierzAha - zamykanie mięsa to mit, choć faktycznie poprawia smak - ale można zrobić też na odwrót tj. podsmażyć po zakończeniu pieczenia (tzw. "reverse sear")