Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaxonxst: jak ja bym chciał, żeby to dotarło do szerszej publiczności. Może jakaś kolumna w SE czy Fakcie. Wtedy trafiłoby dokładnie do tego elektoratu, który powinien się nad sobą zastanowić.
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Brakuje mi rankingu propagandzistów, którzy przygotowują materiały. Wtedy co miesiąc nagroda mogłaby się nazywać inaczej: "Złoty Goebbels vel Damian Dias" i wszystkie wykopy propagandy rządowej przez miesiąc z twarzą reportera.

Albo zamiast prowadzących wrzucać na co dzień autorów tych reportarzy, którzy dostali Złotego Goebbelsa. Szkoda mi, że mogą czuć się niezauważeni
  • Odpowiedz
@jaxonxst Dużo się wylało w tym miesiącu, to chyba najgęstszy okres w historii wiadomości tvpis. Ciężko wybrać najbardziej goebbelsowy materiał, ja jednak dałbym wyróżnienie za rozpaczliwą obronę Sasina z 28 maja. No robić z niego championa, za którego państwowe spółki kwitną i zrzucając winę za zmarnowane karty na opozycję to już zaklinanie rzeczywistości na najwyższym poziomie.

No i jeszcze ten pasek do tego xD
Ravastin - @jaxonxst Dużo się wylało w tym miesiącu, to chyba najgęstszy okres w hist...

źródło: comment_1591011768NMp1lpXMv0hPQNY0Rxgf5E.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
może jakaś zrzutka dla autora tych postów. Jak wiadomo po zakończeniu tego chellengu będzie musiał leczyć się psychiatrycznie z powodu oglądania tego gówna tvpisowskiego...

@wiem_wszystko: Za dwa, góra 3 miesiące na każde pytanie będzie krzyczał "A ZA PEŁOOOOOOOOOOOOOOOOO....." XD
  • Odpowiedz