@Arrado: niezbyt xD Świadkowie uważają, że to oni będą w centrum wydarzeń, gdy będzie Armagedon - o tym właśnie będę pisać w następnym wpisie, bo mają trochę kompleks wyższości jeśli o to chodzi, mają nawet filmy poglądowe jak sobie to wyobrażają xD Więc nawet jeśli miałby być jakiś kataklizm to na pewno nie tak, jak sobie to wyobrażają ŚJ ¯\_(ツ)_/¯
@johnkashtan: prawdopodobnie dopóki będą działać ( ͡°͜ʖ͡°) to u nich norma, że naginają wierzenia jak coś przestaje pasować :P
Chyba najlepszy przykład ostatnich lat - zazębiające się pokolenia xD
Kiedyś wierzyli w proroctwo, że Armagedon nadejdzie jeszcze za życia pokolenia, które przeżyło 1914 rok. Tych ludzi w pewnym momencie zaczęło byc drastycznie mało a Armagedonu nadal nie ma ¯_(ツ)_/¯ więc wymyślili że to "pokolenie"
@Czesiowcy no nie wiem czemu go wybrali, albo przynajmniej nie porozmawiali z nim żeby trochę ogarnął swoją twarz podczas mówienia xD Ale cóż, przynajmniej jest memiczny ( ͡º͜ʖ͡º)
Ten film z bunkra to też jest złoto xD mam to przygotowane na następny wpis
@13czarnychkotow: jakby co twarz inaczej mu się rusza bo dźwięk do ich filmów jest nagrywany w specjalnym studiu. Wszystko by jeszcze lepiej manipulować
@13czarnychkotow: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1600702069cYR0gPP12BNzYyvQhiXifQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1600705753VYQDLwPaBrxTCM7JW6XZj5.jpg
PobierzChyba najlepszy przykład ostatnich lat - zazębiające się pokolenia xD
Kiedyś wierzyli w proroctwo, że Armagedon nadejdzie jeszcze za życia pokolenia, które przeżyło 1914 rok. Tych ludzi w pewnym momencie zaczęło byc drastycznie mało a Armagedonu nadal nie ma ¯_(ツ)_/¯ więc wymyślili że to "pokolenie"
Ten film z bunkra to też jest złoto xD mam to przygotowane na następny wpis
źródło: comment_1600769363GY5qOLVKUVfyPKA55Er4yS.jpg
Pobierz