Wpis z mikrobloga

@roots18: Hej, fajnie wyszły ale możesz nie kusić? :) Jakieś opinie o piecu możesz przedstawić? Masz pirometr żeby sprawdzić rzeczywistą temperaturę? Gdzie kupiłeś itd. Pozdro
ale ja ciasto wrzucam na glinę przy 480-500 stopniach


@roots18: dorobiłeś drzwiczki i wstawiłeś szamot?

Całkiem elegancko, ja mam póki co małą kodę i też jest fpytę.
@roots18: gdzie kupiłeś drzwiczki? Ja chyba jednak dam sobie siana z biscotto, bo dorabiać do tego właśnie drzwiczki to itd. to mi się chyba nie chce XD Pokaż spód jak masz zdjęcia.
@geuze: Na KMP jeden gość sprzedaje. Niestety nie zrobiłem zdjęcia spodu, mogę Ci ewentualnie wysłać na PW zdjęcie jakiegoś niedojedzonego kawałka pizzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@roots18: mam kumpla co robi w CNC, więc jakby co mi dotnie. Jak ci się będzie chciało to możesz zrobić zdjęcie drzwiczek i jak siedzą w środku? To jest na wpych?
@roots18: Dzięki, po zobaczeniu twojego wypieku znowu zlapalem zajawke na neapolitane. Z tym ze balem sie tego piecyka czy temperature bedzie ok osiagal a tu widze ze na patencie mozna smigac.