Aktywne Wpisy
Nurbon +491
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#ublock
Jak pozbyć się tego wyskakującego gunwa z portalu Money,pl ? Ręczne zablokowanie nie działa, bo pop-up generuje sobie za każdym razem nowy kod.
źródło: comment_16039951818v0O5St261Uq4zDTsxNWAS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
U mnie działa na Sportowefakty
źródło: comment_16039958264wryOAPfeYC6JzI0FPUD25.jpg
PobierzJa to noscriptem z miejsca mogłem zablokować ale jakieś serwisy wp JSem kombinowaly z przycinaniem tresci.
To się szybko zmienia bo dziady kombinują byle tylko nie ograniczyc ilosci reklam.
W kazdym razie jeden miron potwierdza ze reguly działają i uważam solucję za działającą (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W każdym razie powyższy fix jest na money.pl, jeśli coś więcej z wp chcesz, to dodaj poniższe regułki
* adv.wp.plfaktycznie pomaga przeładowanie strony, ale to już działało na domyślnych filtrach ublocka
Inaczej bym się nie wkurzył i nie szukał najprostszego z możliwych rozwiązań.
ps. skoro działa w defaulcie tak jak piszesz, to po co kombinujesz? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Cały ten szajs z WP i O2 jest tak rozproszony, że albo url-e które wybadałem blokują reklamę/popup od razu w serwisach powiązanych, albo w samym wp. Jeśli dodaję kolejne, to zaczyna się żonglerka w zależności od tego czy jest to stricte wp, czy dział wp np. tech.wp czy taki dajmy na to w ogon rąbany pudelek.
Inna sprawa to czy odwiedzałeś na świeżaka dany serwis
Tak w sumie to tylko z tej strony korzystam z money.pl. No i wywaliło znowu popupa. Po odświeżeniu zniknął.
W sumie odświeżanie to i tak lepsze rozwiązanie niż wyłączanie ublocka, aby przejrzeć stronę, więc jak dla mnie git
Ten kalkulator który podałeś nie bazuje na nim (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Komentarz usunięty przez autora
Pokaż dla pewności zdjęcie jak to wkleiłeś, bo chcę wykluczyć pomyłkę.
Testuję na tej stronce https://www.money.pl/pieniadze/nbp/srednie/
@xsdf: U mnie przeładowanie stronki nie działa na Money.