@PanKompromitacja: Aaa... to jest odpowiedź na mem o czarnych w USA... żadnej retorycznej obrony statystyk nie da się zrobić, bo wiadomo, że to dzicz i żadne tłumaczenia nic nie wskórają, więc urażony pan simp atakuje płeć, do której sam przecież przynależy xD nie bolą was kolana od strzelania w nie? ( ͡°͜ʖ͡°)
@PanKompromitacja: Ani nie zamierzam płakać pod tym, bo nie walczę jak niektórzy ze statystykami i prawda mnie nie boli. Mężczyźni bardziej skłonni do agresji niż kobiety? No kto by pomyślał, że silniejsza płeć może taka być ( ͡°͜ʖ͡°) co innego przestępstwa popełniane przez osobników TEJ SAMEJ płci jednak różnej rasy. Tam dysproporcja jest bardzo interesująca
@Kenneth66: jakoś nie przeszkadza ci się to utożsamiać ze wspólnotą nie-czarnych, ale gdy jest wpis o mężczyznach (czyli kolejnej wspólnoty) to zaczynasz litanię narzekań
@PanKompromitacja: Mówię o sytuacji w usa, o procencie jaki tam stanowią i ile popełniają przestępstw w porównaniu do innych ras ( ͡°͜ʖ͡°) Gdyby u nas występowali równie licznie, gdyby czuli się na tyle pewnie jak tam, to zapewne sytuacja byłaby podobna. Utożsamiam się ze wspólnotą białych, bo jestem biały i jestem z tego dumny. Do czarnych nic nie mam. Stwierdzam fakty. Utożsamiam się z
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Utożsamiam się ze wspólnotą białych, bo jestem biały i jestem z tego dumny. Do czarnych nic nie mam. Stwierdzam fakty. Utożsamiam się z