Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +106
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Ulic_Qel_Droma +378
#drogi #samochody #ruchdrogowy drodzy kierowcy, przypominam z rana, że kierunkowskazy włączamy przed wykonaniem manewru a nie w trakcie lub po.

Widzisz drogi wykopku, głosowania w sejmie to nie jest przedszkole, żeby robić na złość wrednemu pisowi i co by nie było głosować przeciwnie.
Masz dużo głosowań nad sprawami dobrymi/neutralnymi.
Ja wybrałam te najważniejsze i moim zdaniem złe jak podatek cukrowy, 13 i 14 emerytura, podwyżki dla polityków w czasie pandemii, głosowanie w sprawie obostrzeń i "zwalczania" COVID-19, gdzie za pisem lewa strona głosowała ramię w ramię.
@kleopatrixx: Raczej takie pasujące pod tezę ¯\_(ツ)_/¯
O, tutaj link
O, a tutaj dokładniejszy opis na ten temat
źródło: comment_161443690778q11ZDC6fsd5LL3Fl0IIx.jpg
PobierzMówi to typ, który codziennie dodaje wysrywy o treści
"a pis + lewica = zawsze RAZEM."
xddddddddddddd
@AndrzejDudaKrolemJest: No ciężko by było inaczej skoro posłowie Polska2050 to byli posłowie KO xD
@kleopatrixx: Można by potraktować tą wypowiedź poważnie, gdyby nie obrazek postowany pod każdą wypowiedzią wypominającą im jednomyślność z PiSem.
BTW- od pół roku nie znalazły się żadne nowe przykłady niezgodności?
źródło: comment_1614450734SmJggFUOFo7NIzpDgByxoq.jpg
PobierzWszyscy się kłócą, a nikt nie zauważył 2137. Papież czuwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1614460892Xz8JnbEFwcPPdWKUhBMkSY.jpg
PobierzSądzę że podobieństwa PIS-Konfederacja są większe ale sam fakt że PIS rządzi jak rządzi sprawia że głosy sa takie a nie inne. Podobnie przedstawiały by sie porównania każdej innej partii z Konfederacją.