Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

Umeraczyk +71
Takie na śmietniku znalazłem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: eff6d552ca7243c98c6ddac2ef764d32
Pobierz

https://www.theguardian.com/business/2021/apr/22/barnsley-posts-uks-strongest-growth-in-job-opportunities
#yorkshire #barnsley #uk #pracazagranica #praca.
źródło: comment_1619190501Su5L08QgviO7EwHKpRqJ1b.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
13/50
Manipulujesz i dokładnie to jest problem takich gazet wyborczych
Jesteś po prostu złym człowiekiem ze złymi intencjami.
Ja jestem zły? Mam Ci przypomnieć aferę z wynajmowanym domem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Możesz przypomnieć, pokażesz że nic nie wiesz na jej temat i opierasz się na zbiorowej głupocie ludzi którzy wierzą tylko jednej stronie :)
Chociaż dla JKM widziałbym rolę na dworze czy w zamku. Mógłby być nadwornym błaznem, też na państwowej posadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeczytałem wszystko co tam było na ten temat, za samo zaproponowanie czegoś takiego do mieszkania powinieneś się wstydzić.
Jak kto dba tak ma
A czy przeciwnik liberałów i lewicowych socjalistów Adolf Hitler, wiedział o Holokauscie?
Hitler był twórcą i dyktatorem III Rzeszy, jest zbrodniarzem wojennym i jest odpowiedzialny za zbrodnie przeciwko ludzkości.
Tak miałeś dużo że teraz musisz zajmować się czymś innym.
To ciekawe, bo może podobnie jak z biznesami Korwina, taki wielki kapitalista a ciężko mówić o sukcesach biznesowych. Zapewne przeszkadzał mu socjalizm w Polsce, nie to co innym którzy dorobili się
Zajmuje sie czym innym bo zmieniłem profil. Przed afera biznes mialem rok, po aferze jeszcze 3 lata