Aktywne Wpisy

fsfdjf +5
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Na wykresie AMC. Zauważyłem, że jak poprowadzi kreskę od maksimum poprzedniego dnia, do minima około godziny 18:00 naszego czasu, to ta kreska jest dużym wsparciem dla wykresu że nie da się jej przekroczyć.
Jako dowód, tutaj przygotowywałem się do sprawdzenia, czy faktycznie ta kreska będzie olbrzymią linią wsparcia. I się sprawdziło. Dokładnie cena spadła na ułamek sekundy do tej kreski, i to 2 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1621366200xV4t3lQPEwdmSGubjvHIHb.jpg
Pobierz@Gepardzik @Paterr_S @j3th @Gambardella @MrEmigrant @suckmyduck @Randomovy @bananoweciasto @goferoo @tomasz-kotel
@rukh: @Rabusek: No tak średnio bo:
1) kreski się wypłaszczają
2) @rukh kreski wyznacza na danych z przeszłości, nie potrafią przewidywać dalszego trendu
Czyli można wyznaczyć, na jakiej wysokości mógłby nastąpić kolejny szczyt.
Tzn. pewnie doświadczeni gracze wiedzą, że takie linie służyć mogą jako opór i wsparcie.
Stawiaj te kreski codziennie.
Muszę poszukać info w Internecie, co się dzieje kiedy wykresy otwierają daleko poniżej zamknięcia z poprzedniego dnia, a za dnia tworzą, nie wiem, miskę?
Czerwona kreska zwiastuje, że ewentualnie cena może spaść do $11.65? Nie wiem, cena się może zmieniać w czasie.
A tworzący się klin jednak zwiastuje wzrosty, nie wiem.
źródło: comment_1621443418j9T7ju6Dd9M7FiQOxQFJbX.jpg
Pobierz@Nephesh @tobigos @SpawaczPolimeru @OO___oo___OO @octave25 @XaVeN_PL @Mufasaaa @gloom @Take_shrooms
Możliwy top $12.86 po wyjściu z klinu, zgaduję. Chyba że nie zauważyłem pewnych kresek.
Chociaż teraz, więcej kresek mam, $12.78
Czemu taka kreska? Nie wiem, troszkę wolumen podpowiedział - wybierz ten wierzchołek, nie ten.
źródło: comment_1621443676p2at65jJpDq53I7KBRKDPs.jpg
Pobierz