Wpis z mikrobloga

@MuszeAleNieChce: pamietam moj pierwszy braktrough i czytajac to Co napisales uswiadamia mnie w tym, ze psychodeliki dzialaja tak samo na wszystkich. Po za jedna roznica, ja do tego wracalem kilkadziesiat razy, az do momentu w ktorym "psychodeliki same mi przekazaly wiadomosc" ze to juz dosc i teraz trzeba zrobic zycie do konca jak najlepiej

Zrozumie Ciebie i mnie tylko garstka. Nie ma Co sciemniac psychodeliki poprawiaja jakosc i zdrowia

Zycze
  • Odpowiedz
Po za jedna roznica, ja do tego wracalem kilkadziesiat razy, az do momentu w ktorym "psychodeliki same mi przekazaly wiadomosc" ze to juz dosc i teraz trzeba zrobic zycie do konca jak najlepiej

@Cacylsback: Ja akurat w przypadku DMT poprzestałem na jednym razie, ale co innego z innymi psychodelikami. ;) Jednak w pewnym momencie zauważyłem, że wyciągnąłem z nich już wszystko co się dało. Potrafią pokazać człowiekowi bardzo wiele, jak
  • Odpowiedz
@MuszeAleNieChce: dokladnie. Thompson tej sluchawki Nigdy nie odlozyl i skonczyl ze srutem w czasce xD

Dobry przyklad dal nam czego nie Robic, ale i tak wszyscy sie zachwycaja Jaki luzak byl z niego (las vegas parano), bo Po smierci jego prochy wystrzelono z armaty xD
  • Odpowiedz
Thompson tej sluchawki Nigdy nie odlozyl i skonczyl ze srutem w czasce xD

@Cacylsback: akurat on lubił jazdę na krawędzi i łamanie wszystkich zasad tripowania to musiało się tak skończyć. Chociaż co przeżył i czego doświadczył to jego.

Podobnie było z uczniami Timmothiego Lerego gdy zostawił ich samych na jakiś czas w swoim domu. Orgie, upadek człowieka i takie tam

Sporo dobrego i jeszcze więcej zlego widział ten dom
Jakis_Leszek - > Thompson tej sluchawki Nigdy nie odlozyl i skonczyl ze srutem w czas...

źródło: comment_1621779804HPfk5TJ4BQRwu5QNk5LjbT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz