Aktywne Wpisy

rukh +9
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz
DrN_25 +138
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/47757979/wpis-kierowany-do-mirkow-obserwujacych-tag-wykopsk/
@DamianooTrucker: w weekend pojeździłem po okolicy Gliwic i udało mi się dostać z 20 sztuk więc na Śląsku na pewno powinno być więcej. Pamiętam, że będąc przejazdem w Rudzie Śląskiej też w jednej z Żabek dostałem sprzyjające zdrapki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: nadal jest prawie 50% nakładu w sprzedaży i połowa nagród głównych. Na obecną chwilę w ogóle mnie ona nie interesuje. Są ciekawsze zdrapki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozumiem, że chodzi o kolor zdrapki ze zdjęcia? bo jednak dla mnie to nie jest fiolet, a bardziej czerwony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ogniste_Jezyki_Sprawiedliwosci: Aaa xD Ogólnie fajna gra ale mam wątpliwości co do głównej wygranej. Wydaje mi się, że to 5 000 zł będzie niedługo naprawdę niewielką kwotą. Inflacja szaleje. Ale ogólnie pomysł z rozbijaniem głównej wygranej na 20 lat po 5 000 zł miesięcznie to taki fajny długoletni spokój ducha.