Wpis z mikrobloga

@Damasweger: Nic nie będziesz musiał. Poproś o zlecenie naprawy zlecone przez Ciebie na piśmie. Ja p------e, oddajecie samochody do jakichś Januszy i później płaku płaku, że drożej niż obiecali. Ale upomnieć się o protokół zdania pojazdu czy zlecenie naprawy o fakturze nie wspominając to już nie łaska
  • Odpowiedz
@Damasweger: no troche dziwne, że aż na taka kwote się wzbili. ja ostatnio oddawałem na standardowa operacje filtry+olej i zawsze pisze na karteczce małej dla pewności to zadzwonili do mnie bo nie wpisałem filtra paliwa i czy wymienić czy nie :D
  • Odpowiedz
@Jason_Stafford: Byłem s Samochodem w ASO w trakcie tej pandemii, lockdownów i tego całego p---------a. Na koniec zdawania auta padła formułka "Tutaj jest ekspres z którego absolutnie nie może Pan korzystać, tutaj jest mleko, a tutaj ciasteczka których oczywiście Pan zjeść nie może. Samochody do odbioru za półtorej godziny" ;)
  • Odpowiedz
  • 36
@Jason_Stafford Naprawiałem auto w wielu serwisach, w każdym tak samo. Poza tym mam znajomego mechanika, który ma worek starych części i pokazuje ludziom "paaanie, patrz pan jakie pan zużyte miał, dobrze że wymieniłem". U niego nie zrobię bo i mnie orżnie.
  • Odpowiedz
@Damasweger: lata temu byłem posiadaczem Almery, która z dnia na dzień gorzej odpalała. Oddałem do mechanika, który zadzwonił z tydzień później, że auto jest do odebrania, ale najlepiej, gdybym je odebrał lawetą. XD

RIP Almerka. [*]
  • Odpowiedz