@Meszekkeszek: Polecam zrobić sobie konto walutowe w banku, w pekao kilka kliknięć i masz tao, później zamiana zł na euro bądź dolce przez cinkciarza i przekierowanie na revoluta bądź na konto walutowe, a następnie revolut. Takim sposobem można trochę lepszy kurs waluty sobie ogarnąć.
@kuba0139: zrób sobie konto na polskiej giełdzie bitclude pro. Zweryfikują cię bardzo szybko. Zrób przelew express elixir. Za 15 minut będziesz miał LTC. Przelej LTC na binance.
Na przyszłość zrób sobie konto na revolucie (mam refalinka dla ciebie) Kartą lub przelewem doładowujesz revo PLNy i zamieniasz na € lub $. Na coinbase pro przyjmują € instant, można kupić LTC i przelać na binance lub wyślesz dolary na binance, na drugi
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
#kryptowaluty #binance #bitcoin
Na przyszłość zrób sobie konto na revolucie (mam refalinka dla ciebie) Kartą lub przelewem doładowujesz revo PLNy i zamieniasz na € lub $. Na coinbase pro przyjmują € instant, można kupić LTC i przelać na binance lub wyślesz dolary na binance, na drugi