Wpis z mikrobloga

Właśnie wróciłem z eventu na którym razem z żona byliśmy wolontariuszami. Excel Londyn, 8 godzin, 4000 ludzi, my oboje bez masek i szczepień. Test przed tuż wejściem zrobiony - negatywny. 99% ludzi była zaszczepiona podwójnie, lub nawet zboostowana i z ważnymi paszportami covidowymi które były sprawdzane na wejściu ( co do numerów - wiem bo pytalem ;) ). Sam miałem kontakt z przynajmniej 1200 osób. Pora umierać, ale to po herbatce, kolacji i tym jak plecy rozciągnę albo odłożę do przyszłego tygodnia bo głupio tak w nowy rok zejść #koronawirus #covid19 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ouna- - Właśnie wróciłem z eventu na którym razem z żona byliśmy wolontariuszami. Exc...

źródło: comment_1640983593igY2AWsW1csP6AfgGKgDRX.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

negatywny. 99% ludzi była zaszczepiona podwójnie, lub nawet zboostowana i z ważnymi paszportami covidowymi

@ouna-: to spokojnie, nie zarazisz się jak wszyscy zaszczepieni. Bardziej bym się o nich bał szurze że ich zarazisz
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@01100110011001010110101001110101: Ty zdajesz sobie sprawę z głupoty która napisałeś? 1. Miałem zrobiony test, na miejscu, 10 minut przed wejściem na obiekt. 2. Żadna osoba która miała paszport covidowy nie miała zrobionego żadnego testu, „bo test wystarczył” 3. Wiemy ze osoby zaszczepione tez zarażają i roznoszą. Teraz popatrz w lustro i miej nadzieje ze w 2022 nauczysz się myśleć zanim coś napiszesz
  • Odpowiedz
@ouna-: tak czy owak wszystkiego najlepszego w nowym roku. Miejmy nadzieje że 2022 rok będzie końcem tej pandemii i ludzie na nowo się zjednoczą a politycy się opamiętają. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Teraz popatrz w lustro i miej nadzieje ze w 2022 nauczysz się myśleć zanim coś napiszesz

@ouna-: A widziałeś że lennyfejsa dodał na końcu zdania?
Niektórzy sarkazmu by nie zauważyli jakby przyszedł i ugryzł ich w dupę ... (°°
  • Odpowiedz
  • 1
@oakduck: Jesteś gorszy niż moja była żona - przecież przeprosiłem od razi i już z binarnym kolega jesteśmy w porządku, to o co ty się do mnie i z jakiego powodu rzucasz? :)
  • Odpowiedz