Aktywne Wpisy

nieodgadniona +59
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
fernir88 +41
Jako mężczyzna nie rozumiem jak można się upodlić do takiego spermiarstwa i kupować te OF, itd.
#p0lka #zydkrecikorba
#p0lka #zydkrecikorba
źródło: 1000000460
Pobierz

@Starskyy: jakby wiedzieli że mają mieszkać w łodzi, to by woleli u siebie zostać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zbrodnia_i_kawa: Rząd już o to zadba by tak się nie stało, nawet sobie sprawy nie zdajecie na co sie piszemy, Ukraińcy przyjmą zaraz postawę typu: U nas wojna była i nam się należy, wy serio zapomnieliście w tym szaleństwie jacy ludzie są naprawdę?
Ostatnio też się zastanawiałem ilu z tych Ukraińców odda mieszkania od Polaków a ilu tam zostanie bo np Ukrainka zajdzie w ciążę i nie będzie się dało ich wyrzucić ¯\_(ツ)_/¯
@erni13: Wypraszam sobie, jestem polsko onuco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reszta się zgadza
@Kroledyp: już nie, w ciągu 4 dni z emigrantów wojennych zmienili się w emigrantów ekonomicznych. Wcale wojna już u nich nie trwa teraz, oni to już tylko chcą wykorzystać naiwnych europejczyków i zająć ich miejsca. Weź ty się człowieku p--------j... każdy widzi co chce. Ty chcesz widzieć że Ukraińcy są źli i cię oszukują i to widzisz i próbujesz innym