Aktywne Wpisy
cffelson +111
Poszedłem na balkon na szluga i zajumałem w kieszeni uszka które teraz odgrzewam na kaloryferze XD #gotujzwykopem
źródło: image_picker_CDEC798F-1033-4719-B8DF-648E847555D2-70732-000011FDE6728BE1
Pobierz
czwartafaza +42
Pamiętacie ten program? Ciekawe ilu dzieciaków skończyło ze zniszczoną psychą, bo rodzice postanowili wprowadzić metody wychowawcze z tego show. W ogóle szok że coś takiego było emitowane, uważam że to był jeden z bardziej szkodliwych programów puszczanych w polskiej TV. #tvn #psychologia
źródło: 850986874deeb06875ae24cb57dd
Pobierz

Pojutrze się wyprowadzam od męża, razem z córką.
Jestem w połowie spakowana, córka już prawie wszystko ogarnęła.
Zaczynam nowy etap. Bardzo na to czekałam, chciałam jeszcze trochę wytrzymać żeby młodej rodziny nie rozwalać póki nie pójdzie na swoje, ale już się nie dało. Ciekawych odsyłam do moich poprzednich wpisów.
Jest dziwnie. Serio. Nawet aż miło w domu. Chyba też na to czeka.
17 lat małżeństwa do kosza.
Boję się ale jednak bardziej się cieszę. Jednocześnie dziwne ale martwię się czy on się nie rozłoży psychicznie. Ale to jest wybór między naszym zdrowiem psychicznym a jego, teraz się dziwię że tak długo czekałam.
#zalesie #rozwod #rozstanie
Będzie dobrze (づ•﹏•)づ
Próbowałam jak długo się dało, były okresy gorsze i lepsze, do tej pory te lepsze dawały mi nadzieję
Ale ogólnie to wszystkie (łącznie z psem) jesteśmy dużo spokojniejsze, bardziej uśmiechnięte i jest naprawdę dobrze. Byle bym tylko dała radę finansowo...