@pemo212 Miałem pisać posta z pytaniem jakie termosy polecacie :) a jak jest z mierzeniem temperatury w takim termosie? Ja póki co to wrzucam termometr do kubka termicznego bo tam wode trzymam. Ale do litrowego to on mi caly wpadnie :P
@pemo212 Mam od niedawna termolar i jest bardzo spoko. Woda leci równiutkim strumieniem. Idealna opcja do kopczykowania. Jak nie szkoda ci kasy to jak najbardziej warto.
@pemo212: Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Same plusy i ten czajnik to na pewno mega wygodna opcja ale obawiam się, że zbliża się yerbowe zbieractwo które trzeba powstrzymać. Kupiłem ostatnio matero pale santo (z czego jestem mega zadowolony), następnie pomyślalem o termosie, a to juz za rogiem czai się czajnik :)
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
Ewentualnie rozważam jeszcze termolar r r-evolution 1 L
#yerbamate #yerbamatewykopclub
źródło: comment_1654079745zT8V1lLu1pku73gcqfutEj.jpg
Pobierzhttps://www.avans.pl/agd-male/do-kuchni/czajniki/czajnik-xiaomi-mi-smart-kettle-pro?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=378522&utm_campaign=2022-06&utm_term=Czajniki-elektryczne&ceneo_spo=true&ceneo_cid=2c64caa1-cb8e-338b-4063-69fbaa2d60dc
niedawno dostałem to na urodziny i powiem ci, że przygotowanie yerby jest teraz dla mnie dużo szybsze.
- jest tam podziałka więc dokładnie wiem ile