Aktywne Wpisy

Zopyross +61
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
Pobierz
Kingside +76
W dniu D-Day, 6 czerwca 1944 roku, spadochroniarz John Steele zaczepił się swoim spadochronem o wieżę kościoła w Normandii. Przez dwie godziny wisiał tam, udając martwego, podczas gdy pod nim toczyła się zacięta bitwa.
źródło: temp_file1867472029888148414
Pobierz
![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Kiedy zaczynałem odchudzanie od 172,5kg myślałem, że jak zejdę do 100kg to już będę szczypiorkiem bo mam 198cm wzrostu. Dziś właśnie przebilem 100kg i dalej widzę na sobie tone tłuszczu.
W każdym razie chwale się, bo zjechanie poniżej 100kg miało być dla mnie czymś z czego będę dumny i jestem bardzo.
źródło: comment_1654148003GlAXX8hH5wR5lZoQNZsU7T.jpg
Pobierz@Ariel_C: to trudny temat XD myślę, że spokojnie zrobiłbym to w półtora roku, a tak woziłem się z tym 4 lata bo pół roku deficytu, pół nie. Słaba mam silną wolę :(
@galopujacypasikonik: po prostu kocham w--------c mocno uzależniające i gratyfikujace posiłki jak pizza. Dlatego teraz ascetyzm.
@Dakkar: nooo, idę na siłownię od nie pamiętam kiedy
1. Ma nadwagę
2. A ludzie co ważą 100kg z jego wzrostem po rekompozycji to mutanty które 5 dni w tygodniu są na siłowni.
Przy takim wzroście powinien ważyć jakieś 85kg jak jest szarym człowiekiem, który nie podnosi ciężarów na siłowni.
@kochamajfony: 200g białka, plan treningowy,kreatynka i nawalaj
@venomik: nie ma się czym chwalić. Jak za 4 lata zrobię formę to się pochwalę